Beredskapstid : någonstans i Sverige – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anders Fager

Jämför och hitta det billigaste priset på Beredskapstid : någonstans i Sverige innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Beredskapstid : någonstans i Sverige är skriven av Anders Fager och gavs ut 2019-12-23.

Beredskapstid : någonstans i Sverige som bok, ljudbok eller e-bok.
Beredskapstid : någonstans i Sverige

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 269

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Beredskapstid : någonstans i Sverige

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Beredskapstid : någonstans i Sverige. Boken är skriven av författaren Anders Fager. Eloso Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Beredskapstid : någonstans i Sverige var 2019-12-23.

Originalspråket som Anders Fager skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Rollspel, krigsspel & fantasisporter Skräck- & spökhistorier vilket ger den Rdc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Beredskapstid : någonstans i Sverige i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 206 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 170 x 16 mm och den väger så mycket som 532 g. Beredskapstid : någonstans i Sverige ISBN är 9789198541854. Beredskapstid : någonstans i Sverige är en del av serien: Chock.


Läs Beredskapstid : någonstans i Sverige som bok

För dig som vill köpa och läsa Beredskapstid : någonstans i Sverige som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 269 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Beredskapstid : någonstans i Sverige som ljudbok

Vill du lyssna på Beredskapstid : någonstans i Sverige som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Beredskapstid : någonstans i Sverige som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Beredskapstid : någonstans i Sverige som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Beredskapstid : någonstans i Sverige som pocket

Beredskapstid : någonstans i Sverige finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Beredskapstid : någonstans i Sverige med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Beredskapstid : någonstans i Sverige med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Beredskapstid : någonstans i Sverige
 • Författare: Anders Fager
 • Genre: Rollspel, krigsspel & fantasisporter Skräck- & spökhistorier
 • Förlag: Eloso Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-12-23
 • Pris: 269
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 206
 • Fysiska dimensioner: 240 x 170 x 16 mm
 • SAB: Rdc
 • ISBN: 9789198541854

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Beredskapstid : någonstans i Sverige?

Beredskapstid : någonstans i Sverige är skriven av författaren Anders Fager

När gavs Beredskapstid : någonstans i Sverige ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-12-23.

Var kan jag köpa Beredskapstid : någonstans i Sverige?

Vi rekommenderar att du köper Beredskapstid : någonstans i Sverige hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den svenska beredskapen är god. Chocks alternativa tidslinje fokuserar runt 1940-1944 och utspelar sig i Sverige medan världskriget rasar runtomkring. Anders Fager bidrar med inte mindre än fyra äventyr till Chock i denna miljö!

Utgivande förlag: Eloso Förlag