Berätta tre saker – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Callum Bloodworth

Jämför och hitta det billigaste priset på Berätta tre saker innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Berätta tre saker är skriven av Callum Bloodworth och gavs ut 2022-03-28.

Berätta tre saker som bok, ljudbok eller e-bok.
Berätta tre saker

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Berätta tre saker

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Berätta tre saker. Boken är skriven av författaren Callum Bloodworth. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Berätta tre saker var 2022-03-28.

Originalspråket som Callum Bloodworth skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Berätta tre saker är det: 9789179770976.


Läs Berätta tre saker som bok

För dig som vill köpa och läsa Berätta tre saker som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Berätta tre saker som ljudbok

Vill du lyssna på Berätta tre saker som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Berätta tre saker som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Berätta tre saker som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Berätta tre saker som pocket

Berätta tre saker finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Berätta tre saker med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Berätta tre saker med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Berätta tre saker
  • Författare: Callum Bloodworth
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-03-28
  • Pris: 189
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179770976

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Berätta tre saker?

Berätta tre saker är skriven av författaren Callum Bloodworth

När gavs Berätta tre saker ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-03-28.

Var kan jag köpa Berätta tre saker?

Vi rekommenderar att du köper Berätta tre saker hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Callum Bloodworths ungdomsroman "Berätta tre saker" är en gripande kärlekshistoria kantad av humor och svärta. Storslagna gester, himlastormande känslor och krokodilhjärtan, skriven för alla som någonsin känt sig ensam. Om ett liv under en pandemi för generationen i jakt på en framtid som bit för bit slås i spillror. Allt Liv kan tänka på är döden. Det är inte Livs fel, varken att hennes mamma gått bort eller att hon kan ha fått corona av en kille som kysst henne av misstag. Allt Dag kan tänka på är Liv. I alla fall sedan han hamnade utanför hennes dörr efter världshistoriens sämsta dag. I en virvelvind av cupcakes, campingbord och körsbärsblommor förändras deras liv för alltid, hon som inte får lämna lägenheten och han som bär på en mörk hemlighet. Men kan man falla för någon bakom en stängd dörr? Och finns det plats för ännu en kärlekshistoria när världen håller på att gå under? Callum Bloodworth är journalist på Expressen. Han debuterade med "36 frågor om kärlek" på Bazar förlag 2021. "Berätta tre saker" är hans första bok för unga läsare.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen