Bengt Jonzon handelsresande – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Åke Axelsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Bengt Jonzon handelsresande innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bengt Jonzon handelsresande är skriven av Åke Axelsson och gavs ut 2019-06-30.

Bengt Jonzon handelsresande som bok, ljudbok eller e-bok.
Bengt Jonzon handelsresande

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 193

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bengt Jonzon handelsresande

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bengt Jonzon handelsresande. Boken är skriven av författaren Åke Axelsson. Förlag Hede är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bengt Jonzon handelsresande var 2019-06-30.

Originalspråket som Åke Axelsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Bengt Jonzon handelsresande i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 256 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 20 mm och den väger så mycket som 400 g. Bengt Jonzon handelsresande ISBN är 9789188159625. Bengt Jonzon handelsresande är en fristående bok .


Läs Bengt Jonzon handelsresande som bok

För dig som vill köpa och läsa Bengt Jonzon handelsresande som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 193 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bengt Jonzon handelsresande som ljudbok

Vill du lyssna på Bengt Jonzon handelsresande som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bengt Jonzon handelsresande som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bengt Jonzon handelsresande som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bengt Jonzon handelsresande som pocket

Bengt Jonzon handelsresande finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bengt Jonzon handelsresande med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bengt Jonzon handelsresande med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bengt Jonzon handelsresande
 • Författare: Åke Axelsson
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Förlag Hede
 • Utgivningsdatum: 2019-06-30
 • Pris: 193
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 256
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789188159625

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bengt Jonzon handelsresande?

Bengt Jonzon handelsresande är skriven av författaren Åke Axelsson

När gavs Bengt Jonzon handelsresande ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-06-30.

Var kan jag köpa Bengt Jonzon handelsresande?

Vi rekommenderar att du köper Bengt Jonzon handelsresande hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Föregående kväll hade han besökt Stadshotellets bakficka…. Under morgondagen skulle hans första uppdrag börja, som försäljare av utrustning och produkter inom dam- och herrfriseringsbranscherna, hos en ny arbetsgivare, och då i första hand i norra delen av landet… Skulle han klara företagets krav för att få fortsätta med det här arbetet, så kändes det som om hans framtid var räddad, och att han då, utan bekymmer, skulle kunna bidra ekonomiskt till 17-åriga dotterns försörjning.

Utgivande förlag: Förlag Hede