Bellman : En Antologi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carl Michael Bellman

Jämför och hitta det billigaste priset på Bellman : En Antologi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bellman : En Antologi är skriven av Carl Michael Bellman och gavs ut 1996-01-01.

Bellman : En Antologi som bok, ljudbok eller e-bok.
Bellman : En Antologi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 33

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bellman : En Antologi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bellman : En Antologi. Boken är skriven av författaren Carl Michael Bellman. En bok för alla är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bellman : En Antologi var 1996-01-01.

Originalspråket som Carl Michael Bellman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den H,Xqh,Hc.03,X som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Bellman : En Antologi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 282 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 155 x 25 mm och den väger så mycket som 350 g. Bellman : En Antologi ISBN är 9789174487428. Bellman : En Antologi är en fristående bok .


Läs Bellman : En Antologi som bok

För dig som vill köpa och läsa Bellman : En Antologi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 33 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bellman : En Antologi som ljudbok

Vill du lyssna på Bellman : En Antologi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bellman : En Antologi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bellman : En Antologi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bellman : En Antologi som pocket

Bellman : En Antologi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bellman : En Antologi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bellman : En Antologi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bellman : En Antologi
 • Författare: Carl Michael Bellman
 • Genre:
 • Förlag: En bok för alla
 • Utgivningsdatum: 1996-01-01
 • Pris: 33
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 282
 • Fysiska dimensioner: 180 x 155 x 25 mm
 • SAB: H,Xqh,Hc.03,X
 • ISBN: 9789174487428

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bellman : En Antologi?

Bellman : En Antologi är skriven av författaren Carl Michael Bellman

När gavs Bellman : En Antologi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1996-01-01.

Var kan jag köpa Bellman : En Antologi?

Vi rekommenderar att du köper Bellman : En Antologi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ett urval av sånger och epistlar som fortfarande känns levande, angelägna och underhållande.Illustrerad av Peter Dahl

Utgivande förlag: En bok för alla