Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Olof Edsinger

Jämför och hitta det billigaste priset på Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld är skriven av Olof Edsinger och gavs ut 2019-04-12.

Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld som bok, ljudbok eller e-bok.
Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld. Boken är skriven av författaren Olof Edsinger. Apologia/CKA är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld var 2019-04-12.

Originalspråket som Olof Edsinger skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Cga som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 324 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 226 x 150 x 22 mm och den väger så mycket som 574 g. Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld ISBN är 9789186415327. Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld är en fristående bok .


Läs Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld som bok

För dig som vill köpa och läsa Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld som ljudbok

Vill du lyssna på Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld som pocket

Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld
 • Författare: Olof Edsinger
 • Genre:
 • Förlag: Apologia/CKA
 • Utgivningsdatum: 2019-04-12
 • Pris: 219
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 324
 • Fysiska dimensioner: 226 x 150 x 22 mm
 • SAB: Cga
 • ISBN: 9789186415327

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld?

Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld är skriven av författaren Olof Edsinger

När gavs Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-04-12.

Var kan jag köpa Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld?

Vi rekommenderar att du köper Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

DENNA ANTOLOGI består av nitton texter som på olika sätt försöker ta ett samlat grepp om kyrkan och hbtq-frågorna. Första halvan av boken lägger tonvikten på en teologisk och historisk bearbetning av frågorna. Andra halvan berör de praktiska följderna av en klassiskt kristen syn på sexualiteten. Boken vill ge underlag för goda samtal om och bearbetning av en för många svår och laddad fråga. ANTOLOGIN INNEHÅLLER texter av bland andra Anders Arborelius, Ray Baker, Anna Sophia Bonde, Joshua Ryan Butler, Henrik Bååth, Olof Edsinger, Stefan Gustavsson, Richard B Hays, Bengt Holmberg, Richard Hultmar, André Juthe, Mary Jønland, Espen Ottosen, Daniel Ringdahl, Dan Salomonson, Nasrin Sjögren, Lars-Göran Sundberg och Syster Sofie.  Olof Edsinger är generalsekreterare för Svenska Evangeliska Alliansen. Han är författare till ett dussintal böcker om Bibeln och det kristna livet och är även känd som en aktiv röst i den offentliga debatten – inte minst i frågor rörande sexualitet, äktenskap och hbtq. Ray Baker är teologie doktor och medarbetare i Apologia – Centrum för kristen apologetik. Han har bland annat skrivit böckerna C S Lewis: Förnuft och fantasi och Det där med Guds vilja.

Utgivande förlag: Apologia/CKA