Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stefan Söderfjell

Jämför och hitta det billigaste priset på Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande är skriven av Stefan Söderfjell och gavs ut 2012-10-31.

Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande som bok, ljudbok eller e-bok.
Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 233

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande. Boken är skriven av författaren Stefan Söderfjell. Nomen förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande var 2012-10-31.

Originalspråket som Stefan Söderfjell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Ledarskap & motivation vilket ger den Qbab,658.42 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 187 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 242 x 160 x 12 mm och den väger så mycket som 358 g. Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande ISBN är 9789174654257. Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande är en fristående bok .


Läs Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande som bok

För dig som vill köpa och läsa Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 233 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande som ljudbok

Vill du lyssna på Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande som pocket

Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande
 • Författare: Stefan Söderfjell
 • Genre: Ledarskap & motivation
 • Förlag: Nomen förlag
 • Utgivningsdatum: 2012-10-31
 • Pris: 233
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 187
 • Fysiska dimensioner: 242 x 160 x 12 mm
 • SAB: Qbab,658.42
 • ISBN: 9789174654257

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande?

Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande är skriven av författaren Stefan Söderfjell

När gavs Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-10-31.

Var kan jag köpa Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande?

Vi rekommenderar att du köper Behovsanpassat ledarskap : att skapa förutsättningar för motivation, prestation och välbefinnande hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det är, för de allra flesta, ganska självklart att människor som är motiverade till sitt arbete i regel både trivs och presterar bättre än de som inte är motiverade. En av ledarskapets viktigaste uppgifter är således att skapa förutsättningar för att individer ska kunna utveckla en sund motivation till sitt arbete och sina arbetsuppgifter. För att detta ska vara möjligt måste den enskilde ledaren förstå de tre grundläggande psykologiska behoven som människor har, nämligen att känna autonomi, kompetens och samhörighet. Denna bok beskriver hur man som ledare kan anpassa sitt eget beteende för att möta dessa behov hos andra. Boken vänder sig till alla som på ett eller annat sätt utövar ledarskap eller har ett intresse av detta och av ledarskapets betydelse för att främja motivation hos andra.Stefan Söderfjäll, Fil. Dr i psykologi, är forskare, föreläsare och organisationskonsult. Han är en av Ledarskapscentrums grundare och har tidigare författat boken Ledarskapets 5 utmaningar.

Utgivande förlag: Nomen förlag