Båtbyggare på Orust

Båtbyggare på Orust – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Margareta Bremertz

Jämför och hitta det billigaste priset på Båtbyggare på Orust innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Båtbyggare på Orust är skriven av Margareta Bremertz och gavs ut 2017-05-03.

Båtbyggare på Orust som bok, ljudbok eller e-bok.
Båtbyggare på Orust

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 269

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Båtbyggare på Orust

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Båtbyggare på Orust. Boken är skriven av författaren Margareta Bremertz. Votum &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Båtbyggare på Orust var 2017-05-03.

Originalspråket som Margareta Bremertz skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den Prca-cbh:k som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Båtbyggare på Orust i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 289 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 265 x 195 x 28 mm och den väger så mycket som . Båtbyggare på Orust ISBN är 9789188435095. Båtbyggare på Orust är en fristående bok .


Läs Båtbyggare på Orust som bok

För dig som vill köpa och läsa Båtbyggare på Orust som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 269 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Båtbyggare på Orust som ljudbok

Vill du lyssna på Båtbyggare på Orust som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Båtbyggare på Orust som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Båtbyggare på Orust som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Båtbyggare på Orust som pocket

Båtbyggare på Orust finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Båtbyggare på Orust med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Båtbyggare på Orust med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Båtbyggare på Orust
 • Författare: Margareta Bremertz
 • Genre: Socialhistoria & kulturhistoria
 • Förlag: Votum &amp
 • Utgivningsdatum: 2017-05-03
 • Pris: 269
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 289
 • Fysiska dimensioner: 265 x 195 x 28 mm
 • SAB: Prca-cbh:k
 • ISBN: 9789188435095

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Båtbyggare på Orust?

Båtbyggare på Orust är skriven av författaren Margareta Bremertz

När gavs Båtbyggare på Orust ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-05-03.

Var kan jag köpa Båtbyggare på Orust?

Vi rekommenderar att du köper Båtbyggare på Orust hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Orust, ön där båtbyggartraditionerna går tiotusen år bakåt i tiden, är ett begrepp i den internationella båtvärlden. Ingenstans har varven och båtbyggerierna legat så tätt som på Orust. Öns båtbyggare har placerat Orust på världskartan genom sin hantverksskicklighet och genom båtar som blivit kända för sin kvalitet. Det finns gott om maritima kulturminnen på Orust, i form av värdefulla varvsmiljöer. Men också flera moderna varv, som nu upplever medvind och producerar båtar till både oceaner och hemmavatten. Ett trettiotal av alla båtbyggare som är eller varit verksamma på Orust det senaste seklet träder fram i boken, i intervjuer med dem själva eller deras söner och döttrar. Det handlar om hårt arbete, båtbyggande i trä och plast, generationsskiften och nya tider. Alla är de bärare av ett kulturarv och förvaltare av en kunskapsbank. En berättelse att förundras över och bilder att förtjusas av! Boken utkommer även på engelska. ISBN Engelska: 9789188435101 ISBN Svenska: 9789188435095

Utgivande förlag: Votum &amp