Bästisen

Bästisen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Mæhle

Jämför och hitta det billigaste priset på Bästisen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bästisen är skriven av Lars Mæhle och gavs ut .

Bästisen som bok, ljudbok eller e-bok.
Bästisen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 124

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Bästisen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bästisen. Boken är skriven av författaren Lars Mæhle. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bästisen var .

Originalspråket som Lars Mæhle skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Bästisen är det: 9789180185769.


Läs Bästisen som bok

För dig som vill köpa och läsa Bästisen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 124 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bästisen som ljudbok

Vill du lyssna på Bästisen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Bästisen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bästisen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bästisen som pocket

Bästisen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bästisen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bästisen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Bästisen
  • Författare: Lars Mæhle
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 124
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180185769

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bästisen?

Bästisen är skriven av författaren Lars Mæhle

När gavs Bästisen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Bästisen?

Vi rekommenderar att du köper Bästisen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Dinosauriegänget är tillbaka i ett femte spännande äventyr! Rasmus brukar alltid bli väckt av sin kompis Tim. Men en morgon kommer inte Tim. Vad är det som har hänt? Nu måste Rasmus bege sig ensam in i den läskiga sumpskogen och leta efter sin bästis. Och inte blir det bättre av att Pappa Rex har berättat att någon har sett en mystisk flygdinosaurie i skogen. Hur ska det gå för Rasmus? Dinosauriegänget-böckerna bjuder på små och stora äventyr i charmiga berättelser fulla av både spänning och humor. Tidigare böcker i serien: <i>Ägget</i>, <i>Simtävlingen</i>, <i>Resan</i>, <i>Skattjakten</i>

Utgivande förlag: Lind & Co