Barnhemmet i Brooklyn – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Lagerqvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Barnhemmet i Brooklyn innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Barnhemmet i Brooklyn är skriven av Camilla Lagerqvist och gavs ut 2021-05-11.

Barnhemmet i Brooklyn som bok, ljudbok eller e-bok.
Barnhemmet i Brooklyn

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Barnhemmet i Brooklyn

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Barnhemmet i Brooklyn. Boken är skriven av författaren Camilla Lagerqvist. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Barnhemmet i Brooklyn var 2021-05-11.

Originalspråket som Camilla Lagerqvist skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Barnhemmet i Brooklyn är det: 9789179756963.


Läs Barnhemmet i Brooklyn som bok

För dig som vill köpa och läsa Barnhemmet i Brooklyn som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Barnhemmet i Brooklyn som ljudbok

Vill du lyssna på Barnhemmet i Brooklyn som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Barnhemmet i Brooklyn som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Barnhemmet i Brooklyn som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Barnhemmet i Brooklyn som pocket

Barnhemmet i Brooklyn finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Barnhemmet i Brooklyn med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Barnhemmet i Brooklyn med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Barnhemmet i Brooklyn
  • Författare: Camilla Lagerqvist
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-05-11
  • Pris: 147
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179756963

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Barnhemmet i Brooklyn?

Barnhemmet i Brooklyn är skriven av författaren Camilla Lagerqvist

När gavs Barnhemmet i Brooklyn ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-05-11.

Var kan jag köpa Barnhemmet i Brooklyn?

Vi rekommenderar att du köper Barnhemmet i Brooklyn hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Ingrid vet inte vad hon ska tro. Var det ett barn hon såg i den övergivna tunneln? Allt gick så fort, men hon vet att hon måste tillbaka. Den avslutande delen av Amerikaäventyret utspelar sig i Brooklyn, och djupt nere i New Yorks mörka tunnelbanetunnlar. Ingrids syster Hedvig har samtidigt fått en roll vid en av stadens stora teaterscener och efter den bejublade premiären får Ingrid träffa hennes vän Sander. Hans lillasyster har försvunnit och han ägnar all sin tid åt att leta överallt efter henne. Kommer Sander någonsin hitta sin syster? Och vad gör Axel tillbaka i New York, och varför slår Ingrids hjärta så hårt varje gång hon ser honom? Hon som ägnat all tid åt att försöka glömma honom.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen