Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elizabeth Englundh

Jämför och hitta det billigaste priset på Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter är skriven av Elizabeth Englundh och gavs ut 2009-06-26.

Barnets bästa i främsta rummet - en pedagogisk utmaning - En guide till konventionen om barnets rättigheter som bok, ljudbok eller e-bok.
Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 280

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter. Boken är skriven av författaren Elizabeth Englundh. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter var 2009-06-26.

Originalspråket som Elizabeth Englundh skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 180 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 190 x 8 mm och den väger så mycket som 360 g. Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter ISBN är 9789147093694. Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter är en del av serien: Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning.


Läs Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter som bok

För dig som vill köpa och läsa Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 280 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter som ljudbok

Vill du lyssna på Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter som pocket

Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter
 • Författare: Elizabeth Englundh
 • Genre: Pedagogik
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2009-06-26
 • Pris: 280
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 180
 • Fysiska dimensioner: 240 x 190 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789147093694

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter?

Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter är skriven av författaren Elizabeth Englundh

När gavs Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-06-26.

Var kan jag köpa Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter?

Vi rekommenderar att du köper Barnets bästa i främsta rummet – en pedagogisk utmaning – En guide till konventionen om barnets rättigheter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I den här boken får vi veta hur barnet fick rätt till rättigheter. Bokens första del ger en utförlig beskrivning av hur konventionen växt fram genom historien. I bokens andra del får vi möta några barn och pedagoger och ta del av deras syn på barnets rättigheter i vardagen. Här ges också exempel på hur man kan arbeta konkret med konventionen i förskola, fritidshem och skola tillsammans med andra styrdokument som skollag, läroplaner och lokala skolplaner. Bokens tredje och avslutande del tar upp etiska aspekter av att arbeta utifrån konventionen.Läs merKonventionen om barnets rättigheter trädde i kraft i Sverige den 2 september 1990, och det är regeringen som ansvarar för att den genomförs i samhället. Att förverkliga konventionen i hela samhället är en stor utmaning och ett viktigt arbete, ibland svårt och lång ifrån självklart. Kanske är det därför alltför många barn inte känner till att de har egna rättigheter?Boken riktar sig till förskollärare, fritidspedagoger och lärare, då dessa yrkesgrupper möter så gott som alla landets barn i sina verksamheter. Det är pedagogerna som har möjlighet att “leva konventionen” tillsammans med barnen och inte bara se den som ett inslag på FN-dagen den 24 oktober.Om författarnaElizabeth Englundh är socionom och fil.dr i pedagogik. Hon har arbetat på fritidshem i många år, varit handledare för personal inom förskola, skola och fritidshem och arbetar sedan 15 år med lärande och kunskapsutveckling om konventionen och dess implementering i offentlig verksamhet.

Utgivande förlag: Liber