Barnens skåneguide – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Caroline Alesmark

Jämför och hitta det billigaste priset på Barnens skåneguide innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Barnens skåneguide är skriven av Caroline Alesmark och gavs ut 2008-12-08.

Barnens skåneguide som bok, ljudbok eller e-bok.
Barnens skåneguide

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Barnens skåneguide

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Barnens skåneguide. Boken är skriven av författaren Caroline Alesmark. Calazo Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Barnens skåneguide var 2008-12-08.

Originalspråket som Caroline Alesmark skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Nc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Barnens skåneguide i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 192 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 204 x 172 x 15 mm och den väger så mycket som 540 g. Barnens skåneguide ISBN är 9789197755559. Barnens skåneguide är en fristående bok .


Läs Barnens skåneguide som bok

För dig som vill köpa och läsa Barnens skåneguide som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Barnens skåneguide som ljudbok

Vill du lyssna på Barnens skåneguide som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Barnens skåneguide som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Barnens skåneguide som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Barnens skåneguide som pocket

Barnens skåneguide finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Barnens skåneguide med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Barnens skåneguide med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Barnens skåneguide
 • Författare: Caroline Alesmark
 • Genre:
 • Förlag: Calazo Förlag
 • Utgivningsdatum: 2008-12-08
 • Pris: 169
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 192
 • Fysiska dimensioner: 204 x 172 x 15 mm
 • SAB: Nc
 • ISBN: 9789197755559

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Barnens skåneguide?

Barnens skåneguide är skriven av författaren Caroline Alesmark

När gavs Barnens skåneguide ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-12-08.

Var kan jag köpa Barnens skåneguide?

Vi rekommenderar att du köper Barnens skåneguide hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Barnens Skåneguide – De största äventyren för de minsta skåningarna Barnens Skåneguide visar vägen till 120 utvalda platser runt om i hela Skåne, med några avstickare på andra sidan Öresundsbron. Här kan du smaka på ekologisk gurka i Mandelmans trädgårdar eller jaga lejon i Lunds domkyrka. Visste du att Malmö har över 200 lekparker?

Utgivande förlag: Calazo Förlag