Barnbokens byggklossar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maria Nikolajeva

Jämför och hitta det billigaste priset på Barnbokens byggklossar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Barnbokens byggklossar är skriven av Maria Nikolajeva och gavs ut 2017-02-10.

Barnbokens byggklossar som bok, ljudbok eller e-bok.
Barnbokens byggklossar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 371

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Barnbokens byggklossar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Barnbokens byggklossar. Boken är skriven av författaren Maria Nikolajeva. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Barnbokens byggklossar var 2017-02-10.

Originalspråket som Maria Nikolajeva skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Barnbokens byggklossar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 393 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 213 x 145 x 15 mm och den väger så mycket som 573 g. Barnbokens byggklossar ISBN är 9789144114675. Barnbokens byggklossar är en fristående bok .


Läs Barnbokens byggklossar som bok

För dig som vill köpa och läsa Barnbokens byggklossar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 371 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Barnbokens byggklossar som ljudbok

Vill du lyssna på Barnbokens byggklossar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Barnbokens byggklossar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Barnbokens byggklossar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Barnbokens byggklossar som pocket

Barnbokens byggklossar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Barnbokens byggklossar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Barnbokens byggklossar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Barnbokens byggklossar
 • Författare: Maria Nikolajeva
 • Genre:
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2017-02-10
 • Pris: 371
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 393
 • Fysiska dimensioner: 213 x 145 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144114675

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Barnbokens byggklossar?

Barnbokens byggklossar är skriven av författaren Maria Nikolajeva

När gavs Barnbokens byggklossar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-02-10.

Var kan jag köpa Barnbokens byggklossar?

Vi rekommenderar att du köper Barnbokens byggklossar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Sedan Barnbokens byggklossar skrevs för tjugo år sedan har barnlitteraturens värld förändrats på ett sätt som var omöjligt att förutsäga och en ny upplaga känns mer angelägen än någonsin. I den mångfacetterade utgivningen har boken en bestämd plats med sin undersökning av berättartekniken i äldre och nyare barnböcker.Denna tredje upplaga har både utökats och kortats ned. Harry Potter-romanerna intar en framträdande plats, inte bara för att böckerna är välkända och ingår i många högskolekurser i barnlitteratur, utan även för att de utgör ett tacksamt material för olika diskussioner kring barnlitteraturens beståndsdelar.Den mest framträdande kompletteringen har skett inom området kognitiv narratologi, som både anknyter direkt till bokens huvudtanke och är ett av de mest dynamiska forskningsfälten inom den internationella barnlitteraturforskningen. Av de övriga nyare teorierna har författaren lagt särskild vikt på funktionshinderstudier, posthumanistiska studier och djurstudier, eftersom de har tillfogat barnlitteraturforskningen flera nya och spännande aspekter. Boken är en systervolym till Bilderbokens pusselbitar och avsedd för studenter i litteraturvetenskap vid universitet och högskolor samt för alla med intresse för barnlitteratur.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB