Barna Hedenhös : bilder från stenåldern – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bertil Almqvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Barna Hedenhös : bilder från stenåldern innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Barna Hedenhös : bilder från stenåldern är skriven av Bertil Almqvist och gavs ut 2021-06-14.

Barna Hedenhös : bilder från stenåldern som bok, ljudbok eller e-bok.
Barna Hedenhös : bilder från stenåldern

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Barna Hedenhös : bilder från stenåldern

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Barna Hedenhös : bilder från stenåldern. Boken är skriven av författaren Bertil Almqvist. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Barna Hedenhös : bilder från stenåldern var 2021-06-14.

Originalspråket som Bertil Almqvist skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Barna Hedenhös : bilder från stenåldern är det: 9789179757137.


Läs Barna Hedenhös : bilder från stenåldern som bok

För dig som vill köpa och läsa Barna Hedenhös : bilder från stenåldern som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Barna Hedenhös : bilder från stenåldern som ljudbok

Vill du lyssna på Barna Hedenhös : bilder från stenåldern som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Barna Hedenhös : bilder från stenåldern som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Barna Hedenhös : bilder från stenåldern som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Barna Hedenhös : bilder från stenåldern som pocket

Barna Hedenhös : bilder från stenåldern finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Barna Hedenhös : bilder från stenåldern med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Barna Hedenhös : bilder från stenåldern med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Barna Hedenhös : bilder från stenåldern
  • Författare: Bertil Almqvist
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-06-14
  • Pris: 169
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179757137

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Barna Hedenhös : bilder från stenåldern?

Barna Hedenhös : bilder från stenåldern är skriven av författaren Bertil Almqvist

När gavs Barna Hedenhös : bilder från stenåldern ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-06-14.

Var kan jag köpa Barna Hedenhös : bilder från stenåldern?

Vi rekommenderar att du köper Barna Hedenhös : bilder från stenåldern hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Följ med 4 000 år tillbaka i tiden, till en strand vid sjön Mälaren där familjen Hedenhös bor i en grotta. Det är pappa Ben, mamma Knota, barnen Sten och Flisa och hunden Urax. Det stora äventyret börjar när barnen önskar sig en liten vildsvinsunge som husdjur. När pappa Ben lyckas röva bort en gris får han en hel flock ilskna vildsvin efter sig. Hals över huvud tvingas Hedenhösarna fly ut på sjön i en ekstock. Och efter flera dagars paddling kommer de äntligen fram till … Stockholmen! Bertil Almqvist som både författade, handtextade och illustrerade bilderböckerna om Barna Hedenhös arbetade även som illustratör åt ett flertal dagstidningar. Med en stor portion humor och lek med ord blandar han fantasi med fakta. "Barna Hedenhös" är den första boken i serien och utkom första gången 1948. Bertil Almqvist har även skapat den klassiska "Sagan om Vasa".

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen