Barabbas – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lagerkvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Barabbas innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Barabbas är skriven av Lagerkvist och gavs ut 1990-01-01.

Barabbas som bok, ljudbok eller e-bok.
Barabbas

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Barabbas

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Barabbas. Boken är skriven av författaren Lagerkvist. Vintage Books är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Barabbas var 1990-01-01.

Originalspråket som Lagerkvist skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Heec.01,Hcce.01 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Barabbas i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 144 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som 170 g. Barabbas ISBN är 9780679725442. Barabbas är en fristående bok .


Läs Barabbas som bok

För dig som vill köpa och läsa Barabbas som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Barabbas som ljudbok

Vill du lyssna på Barabbas som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Barabbas som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Barabbas som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Barabbas som pocket

Barabbas finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Barabbas med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Barabbas med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Barabbas
 • Författare: Lagerkvist
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Vintage Books
 • Utgivningsdatum: 1990-01-01
 • Pris: 159
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 144
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 15 mm
 • SAB: Heec.01,Hcce.01
 • ISBN: 9780679725442

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Barabbas?

Barabbas är skriven av författaren Lagerkvist

När gavs Barabbas ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1990-01-01.

Var kan jag köpa Barabbas?

Vi rekommenderar att du köper Barabbas hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

The condemned thief in whose place Jesus was crucified is tormented by guilt and struggles to understand the meaning of the dead rabbi’s teachings.

Utgivande förlag: Vintage Books