Bara människa – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sylvain Neuvel

Jämför och hitta det billigaste priset på Bara människa innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bara människa är skriven av Sylvain Neuvel och gavs ut 2020-01-10.

Bara människa som bok, ljudbok eller e-bok.
Bara människa

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bara människa

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bara människa. Boken är skriven av författaren Sylvain Neuvel. Brombergs är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bara människa var 2020-01-10.

Originalspråket som Sylvain Neuvel skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur i översättning vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Bara människa i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 400 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 27 mm och den väger så mycket som 216 g. Bara människa ISBN är 9789178091164. Bara människa är en del av serien: Themisfilerna (del 3).


Läs Bara människa som bok

För dig som vill köpa och läsa Bara människa som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bara människa som ljudbok

Vill du lyssna på Bara människa som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bara människa som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bara människa som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bara människa som pocket

Bara människa finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bara människa med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bara människa med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bara människa
 • Författare: Sylvain Neuvel
 • Genre: Skönlitteratur i översättning
 • Förlag: Brombergs
 • Utgivningsdatum: 2020-01-10
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 400
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 27 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789178091164

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bara människa?

Bara människa är skriven av författaren Sylvain Neuvel

När gavs Bara människa ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-01-10.

Var kan jag köpa Bara människa?

Vi rekommenderar att du köper Bara människa hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Brombergs