Balettdansösen och tyngdlyftaren – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lina Nyström

Jämför och hitta det billigaste priset på Balettdansösen och tyngdlyftaren innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Balettdansösen och tyngdlyftaren är skriven av Lina Nyström och gavs ut .

Balettdansösen och tyngdlyftaren som bok, ljudbok eller e-bok.
Balettdansösen och tyngdlyftaren

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Balettdansösen och tyngdlyftaren

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Balettdansösen och tyngdlyftaren. Boken är skriven av författaren Lina Nyström. Lina Nyström är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Balettdansösen och tyngdlyftaren var .

Originalspråket som Lina Nyström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Balettdansösen och tyngdlyftaren är det: 9789198872316.


Läs Balettdansösen och tyngdlyftaren som bok

För dig som vill köpa och läsa Balettdansösen och tyngdlyftaren som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Balettdansösen och tyngdlyftaren som ljudbok

Vill du lyssna på Balettdansösen och tyngdlyftaren som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Balettdansösen och tyngdlyftaren som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Balettdansösen och tyngdlyftaren som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Balettdansösen och tyngdlyftaren som pocket

Balettdansösen och tyngdlyftaren finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Balettdansösen och tyngdlyftaren med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Balettdansösen och tyngdlyftaren med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Balettdansösen och tyngdlyftaren
  • Författare: Lina Nyström
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lina Nyström
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 199
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198872316

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Balettdansösen och tyngdlyftaren?

Balettdansösen och tyngdlyftaren är skriven av författaren Lina Nyström

När gavs Balettdansösen och tyngdlyftaren ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Balettdansösen och tyngdlyftaren?

Vi rekommenderar att du köper Balettdansösen och tyngdlyftaren hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>Kan man bli vänner även om man är olika? Korre och Justine tycker det, men inte Justines bröder.</b> En dag kommer det några människor till sjön! Människor som har något skumt på gång. Korre och Justine förstår att de behöver hjälp, men vilka ska hjälpa dem att stoppa människornas planer? Häng med på berättelsen om hur Korre och Justine blir vänner. Vem är det egentligen som är balettdansös och vem är tyngdlyftare? Tänk om Korre inte ramlat i sjön. Då hade den här sagan inte kunnat skrivas. <b>Lina Nyström</b> har tidigare givit ut "Gatuhunden Lilo", "Lilo, Billy och Olles äventyr" och "Vem ska rädda Claudia?". Passar barn 6-9 år, högläsning från 4 år.

Utgivande förlag: Lina Nyström