Balance – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Toure Roberts

Jämför och hitta det billigaste priset på Balance innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Balance är skriven av Toure Roberts och gavs ut 2022-04-26.

Balance som bok, ljudbok eller e-bok.
Balance

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 307

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Balance

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Balance. Boken är skriven av författaren Toure Roberts. Zondervan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Balance var 2022-04-26.

Originalspråket som Toure Roberts skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Filosofi & religion|Familj & hälsa|Psykologi & pedagogik” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Balance är det: 9780310359814.


Läs Balance som bok

För dig som vill köpa och läsa Balance som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 307 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Balance som ljudbok

Vill du lyssna på Balance som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Balance som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Balance som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Balance som pocket

Balance finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Balance med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Balance med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Balance
  • Författare: Toure Roberts
  • Genre: Filosofi & religion|Familj & hälsa|Psykologi & pedagogik
  • Förlag: Zondervan
  • Utgivningsdatum: 2022-04-26
  • Pris: 307
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9780310359814

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Balance?

Balance är skriven av författaren Toure Roberts

När gavs Balance ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-04-26.

Var kan jag köpa Balance?

Vi rekommenderar att du köper Balance hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Köp Balance av Toure Roberts. Skickas inom 5-8 vardagar. Fri frakt över 199 kr. Välkommen till Bokus bokhandel!

Utgivande förlag: Zondervan