Bajsmonstret – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ulrika Casselbrant

Jämför och hitta det billigaste priset på Bajsmonstret innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bajsmonstret är skriven av Ulrika Casselbrant och gavs ut 2016-02-22.

Bajsmonstret som bok, ljudbok eller e-bok.
Bajsmonstret

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 98

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bajsmonstret

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bajsmonstret. Boken är skriven av författaren Ulrika Casselbrant. Blöjfri bebis är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bajsmonstret var 2016-02-22.

Originalspråket som Ulrika Casselbrant skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Bajsmonstret i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 28 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 175 x 175 x 3 mm och den väger så mycket som 70 g. Bajsmonstret ISBN är 9789176115213. Bajsmonstret är en fristående bok .


Läs Bajsmonstret som bok

För dig som vill köpa och läsa Bajsmonstret som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 98 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bajsmonstret som ljudbok

Vill du lyssna på Bajsmonstret som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bajsmonstret som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bajsmonstret som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bajsmonstret som pocket

Bajsmonstret finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bajsmonstret med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bajsmonstret med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bajsmonstret
 • Författare: Ulrika Casselbrant
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Blöjfri bebis
 • Utgivningsdatum: 2016-02-22
 • Pris: 98
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 28
 • Fysiska dimensioner: 175 x 175 x 3 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789176115213

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bajsmonstret?

Bajsmonstret är skriven av författaren Ulrika Casselbrant

När gavs Bajsmonstret ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-02-22.

Var kan jag köpa Bajsmonstret?

Vi rekommenderar att du köper Bajsmonstret hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det snälla Bajsmonstret behöver kiss för att kunna vattna sina blommor. Det längtar också efter bajs.Bajsmonstret är boken för barn som har svårt att släppa blöjan. Boken uppskattas också av torra barn som tycker kiss och bajs är det roligaste som finns.

Utgivande förlag: Blöjfri bebis