Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Katarina Johansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg är skriven av Katarina Johansson och gavs ut 2012-02-15.

Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg som bok, ljudbok eller e-bok.
Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg. Boken är skriven av författaren Katarina Johansson. Ordfront Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg var 2012-02-15.

Originalspråket som Katarina Johansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den Uhcd,363.738 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 253 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 115 x 15 mm och den väger så mycket som 140 g. Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg ISBN är 9789170376504. Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg är en fristående bok .


Läs Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg som bok

För dig som vill köpa och läsa Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg som ljudbok

Vill du lyssna på Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg som pocket

Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg
 • Författare: Katarina Johansson
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Ordfront Förlag
 • Utgivningsdatum: 2012-02-15
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 253
 • Fysiska dimensioner: 178 x 115 x 15 mm
 • SAB: Uhcd,363.738
 • ISBN: 9789170376504

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg?

Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg är skriven av författaren Katarina Johansson

När gavs Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-02-15.

Var kan jag köpa Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg?

Vi rekommenderar att du köper Badskumt : gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Etthundratio (110) ton. Det är så mycket kosmetika och hudvårdsprodukter vi använder i Sverige. Varje dag. Krämer för händerna, tänderna, dagen, natten. Och »vi« är inte längre bara kvinnorna, utan även männen, barnen och bebisarna.Vi färgar håret med giftiga och miljöfarliga ämnen och badar de allra minsta i badskum med starkt allergiframkallande ingredienser. Vi använder parfymer som kan påverka hormonsystemet och solkrämer som kan skada vårt DNA.Det finns upp till 7 000 ämnen i våra allra vanligaste produkter. Även om inte alla är farliga vet vi väldigt lite om cocktaileffekten: vad som händer med oss eller naturen när flera ämnen blandas.Förr i tiden pudrade man ansiktet vitt med blysmink för att bli vacker. Blyet förstörde tyvärr huden, fick håret att lossna, tandköttet att svullna och tänderna att svartna. Men är vi egentligen så mycket klokare idag?I Badskumt bannar och manar Katarina Johansson oss till kritisk eftertanke. Det är dags för en ordentlig granskning av badrumsskåpet.

Utgivande förlag: Ordfront Förlag