Avskedsord – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Atle Burman

Jämför och hitta det billigaste priset på Avskedsord innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Avskedsord är skriven av Atle Burman och gavs ut 2012-10-05.

Avskedsord som bok, ljudbok eller e-bok.
Avskedsord

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Avskedsord

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Avskedsord. Boken är skriven av författaren Atle Burman. Argument Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Avskedsord var 2012-10-05.

Originalspråket som Atle Burman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sorghantering vilket ger den Hc.03 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Avskedsord i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 78 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 152 x 155 x 10 mm och den väger så mycket som 200 g. Avskedsord ISBN är 9789173153669. Avskedsord är en fristående bok .


Läs Avskedsord som bok

För dig som vill köpa och läsa Avskedsord som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Avskedsord som ljudbok

Vill du lyssna på Avskedsord som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Avskedsord som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Avskedsord som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Avskedsord som pocket

Avskedsord finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Avskedsord med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Avskedsord med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Avskedsord
 • Författare: Atle Burman
 • Genre: Sorghantering
 • Förlag: Argument Förlag
 • Utgivningsdatum: 2012-10-05
 • Pris: 139
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 78
 • Fysiska dimensioner: 152 x 155 x 10 mm
 • SAB: Hc.03
 • ISBN: 9789173153669

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Avskedsord?

Avskedsord är skriven av författaren Atle Burman

När gavs Avskedsord ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-10-05.

Var kan jag köpa Avskedsord?

Vi rekommenderar att du köper Avskedsord hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Avskedsord har Atle Burman samlat några av de mest älskade stroferna och dikterna ur sina tidigare diktsamlingar. Här finns ord för dödsannonsen och begravnings gudstjänsten – ord som andas evighetshopp och förtröstan på en kärleksfull Gud. Med boken följer också rätten att helt eller delvis citera texterna i sammanhang runt begravning (annons, agenda eller gudstjänst). Du kommen är av ljus en gång till ljuset går du åter, du går till Den som livet är och evigt dej i kärlek bär och evigt leva låter.

Utgivande förlag: Argument Förlag