Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Joakim Palmkvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs är skriven av Joakim Palmkvist och gavs ut 2016-02-09.

Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs som bok, ljudbok eller e-bok.
Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs. Boken är skriven av författaren Joakim Palmkvist. Bonnier Pocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs var 2016-02-09.

Originalspråket som Joakim Palmkvist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Brott vilket ger den Lz Mangs, Peter som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 342 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 25 mm och den väger så mycket som 194 g. Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs ISBN är 9789174295085. Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs är en fristående bok .


Läs Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs som bok

För dig som vill köpa och läsa Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs som ljudbok

Vill du lyssna på Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs som pocket

Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs
 • Författare: Joakim Palmkvist
 • Genre: Brott
 • Förlag: Bonnier Pocket
 • Utgivningsdatum: 2016-02-09
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 342
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 25 mm
 • SAB: Lz Mangs, Peter
 • ISBN: 9789174295085

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs?

Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs är skriven av författaren Joakim Palmkvist

När gavs Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-02-09.

Var kan jag köpa Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs?

Vi rekommenderar att du köper Äventyr i Svenssonland : seriemördaren Peter Mangs hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Han blev känd som Serieskytten, mördaren Peter Mangs. I sju år sköt han och dödade människor i Malmö. Alltid i bakhåll. Under de sista kaotiska månaderna innan han greps höll han staden i skräck.I självvald ensamhet byggde Mangs upp en egen idévärld där han var hämnaren och revolutionären. Filosofin är slarvigare ihopsatt än Anders Behring Breiviks, men parallellerna mellan de två är tydliga. Mangs idol var “Lasermannen” John Ausonius. Båda hade samma måltavlor: svarthåriga människor, invandrare. Och Mangs dödade fler än Ausonius. Men när skotten föll i Malmö kom inte statsministern på besök. När människor dog i “Sveriges Chicago” höjdes inte lika många ögonbryn som när Ausonius sköt i Stockholm.Det slumpmässiga i brotten gjorde att det tog många år innan polisen kom honom på spåren, trots att han använde legala vapen som han hade licens för. I brist på tekniska bevis sökte polisen gärningsmannen bland de kriminella – “det är gängen som skjuter igen”. Även offren misstänkliggjordes i jakten på motiv.Peter Mangs kulor drev på det pyrande gängkriget mellan de så kallade falangerna i Malmö. Slumpvisa skottlossningar mot byggnader, skyltar och fordon gjorde att gängen reagerade som om de var under attack och slog tillbaka. Flera gånger med dödlig utgång.Peter Mangs nekade sig igenom rättsprocessen, men efter år av tystnad valde han att slutligen erkänna för Joakim Palmkvist och i detalj berätta om de två mord han är dömd för.Äventyr i Svenssonland bygger på intervjuer med Peter Mangs som avtjänar sitt livstidsstraff på en av landets hårdaste fängelseavdelningar, på material ur den omfångsrika brottsutredningen samt Joakim Palmkvists egen bevakning som journalist.

Utgivande förlag: Bonnier Pocket