Audio Obscura – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lavinia Greenlaw

Jämför och hitta det billigaste priset på Audio Obscura innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Audio Obscura är skriven av Lavinia Greenlaw och gavs ut 2011-07-02.

Audio Obscura som bok, ljudbok eller e-bok.
Audio Obscura

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Audio Obscura

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Audio Obscura. Boken är skriven av författaren Lavinia Greenlaw. Full Circle Editions Ltd är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Audio Obscura var 2011-07-02.

Originalspråket som Lavinia Greenlaw skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Poesi av särskilda poeter vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Audio Obscura i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 64 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 228 x 167 x 9 mm och den väger så mycket som 203 g. Audio Obscura ISBN är . Audio Obscura är en fristående bok .


Läs Audio Obscura som bok

För dig som vill köpa och läsa Audio Obscura som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Audio Obscura som ljudbok

Vill du lyssna på Audio Obscura som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Audio Obscura som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Audio Obscura som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Audio Obscura som pocket

Audio Obscura finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Audio Obscura med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Audio Obscura med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Audio Obscura
 • Författare: Lavinia Greenlaw
 • Genre: Poesi av särskilda poeter
 • Förlag: Full Circle Editions Ltd
 • Utgivningsdatum: 2011-07-02
 • Pris: 139
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 64
 • Fysiska dimensioner: 228 x 167 x 9 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Audio Obscura?

Audio Obscura är skriven av författaren Lavinia Greenlaw

När gavs Audio Obscura ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-07-02.

Var kan jag köpa Audio Obscura?

Vi rekommenderar att du köper Audio Obscura hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Full Circle Editions Ltd