Åttio dagar gul – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Vina Jackson

Jämför och hitta det billigaste priset på Åttio dagar gul innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Åttio dagar gul är skriven av Vina Jackson och gavs ut 2013-03-13.

Åttio dagar gul som bok, ljudbok eller e-bok.
Åttio dagar gul

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Åttio dagar gul

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Åttio dagar gul. Boken är skriven av författaren Vina Jackson. Xstory är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Åttio dagar gul var 2013-03-13.

Originalspråket som Vina Jackson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Åttio dagar gul i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 318 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som 178 g. Åttio dagar gul ISBN är 9789185683758. Åttio dagar gul är en del av serien: Åttio dagar (del 1/3).


Läs Åttio dagar gul som bok

För dig som vill köpa och läsa Åttio dagar gul som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Åttio dagar gul som ljudbok

Vill du lyssna på Åttio dagar gul som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Åttio dagar gul som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Åttio dagar gul som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Åttio dagar gul som pocket

Åttio dagar gul finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Åttio dagar gul med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Åttio dagar gul med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Åttio dagar gul
 • Författare: Vina Jackson
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Xstory
 • Utgivningsdatum: 2013-03-13
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 318
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 20 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789185683758

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Åttio dagar gul?

Åttio dagar gul är skriven av författaren Vina Jackson

När gavs Åttio dagar gul ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-03-13.

Var kan jag köpa Åttio dagar gul?

Vi rekommenderar att du köper Åttio dagar gul hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Åttio dagar gul är en oemotståndlig erotisk berättelse i samma anda som Femtio nyanser-serien. Romantisk, vågad och omöjlig att lägga ifrån sig. Boken följs upp med Åttio dagar blå och Åttio dagar röd. Summer – ung, vacker, sensuell och begåvad violinist – är fången i en trist relation med en man som är ointresserad av erotik. Hon går helt upp i sin musik, mest Vivaldi och Mendelssohn, och för att förtjäna sitt uppehälle spelar hon i Londons tunnelbana. När ett fyllo förstör hennes fiol får hon ett överraskande erbjudande från Dominik, en universitetslärare med starka och speciella begär. Han är helt förtrollad av Summer sedan han sett henne spela och vill ge henne en exklusiv fiol. Men han har ett villkor: hon måste först spela för honom – naken och i hans hem. Summer och Dominik kastar sig in i en halsbrytande erotisk relation med många komplicerade förvecklingar, lika oförutsägbara som spännande. Summer får chansen att uppleva och bejaka en mörk sida av sin sexualitet som hon tidigare hållit tillbaka. Men snart förstår hon att njutning också kan betyda smärta. Kan en relation så fylld av uppslukande passion överleva? VINA JACKSON är pseudonym för två etablerade författare. Åttio dagar-serien är deras första samarbetsprojekt. Den fjärde delen Åttio dagar bärnsten utkommer i januari 2014.

Utgivande förlag: Xstory