Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kay Pollak

Jämför och hitta det billigaste priset på Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv är skriven av Kay Pollak och gavs ut 2007-04-01.

Att välja glädje - En bok om att få ett bättre liv som bok, ljudbok eller e-bok.
Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 48

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv. Boken är skriven av författaren Kay Pollak. *Anderson Pocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv var 2007-04-01.

Originalspråket som Kay Pollak skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Dokb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 208 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 177 x 110 x 18 mm och den väger så mycket som 120 g. Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv ISBN är 9789185567164. Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv är en fristående bok .


Läs Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv som bok

För dig som vill köpa och läsa Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 48 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv som ljudbok

Vill du lyssna på Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv som pocket

Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv
 • Författare: Kay Pollak
 • Genre:
 • Förlag: *Anderson Pocket
 • Utgivningsdatum: 2007-04-01
 • Pris: 48
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 208
 • Fysiska dimensioner: 177 x 110 x 18 mm
 • SAB: Dokb
 • ISBN: 9789185567164

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv?

Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv är skriven av författaren Kay Pollak

När gavs Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-04-01.

Var kan jag köpa Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv?

Vi rekommenderar att du köper Att välja glädje – En bok om att få ett bättre liv hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

“Att välja glädje” är en bok om att växa och utvecklas som människa. Det är en bok att läsa när man känner att man vill något mer med sig själv och sitt liv.Boken är full av övningar och redskap för hur du kan skapa ett bättre liv för dig själv och de människor du möter. Hur du kan göra för att må bättre, få det lättare i möten med andra människor, uppnå större balans och närvaro, känna dig lyckligare och friare. Bli mindre sårbar.”Att välja glädje” ger dig verktyg för att långt mer kunna vara “den du var ämnad att vara”. Tryggare och modigare, mer spontan och kraftfull. Dag efter dag, vecka efter vecka … Ja, kort sagt, oftare känna glädje i livet.Se boken som arbetsbok. Bär den med dig som följeslagare. Lev med den. Omtumlande, roande och utamanande. En bok som inte liknar någon annan. En bok att hämta kraft ur.

Utgivande förlag: *Anderson Pocket