Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Nomie Eriksson

Jämför och hitta det billigaste priset på Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete är skriven av Nomie Eriksson och gavs ut 2013-08-16.

Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete som bok, ljudbok eller e-bok.
Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 361

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete. Boken är skriven av författaren Nomie Eriksson. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete var 2013-08-16.

Originalspråket som Nomie Eriksson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Medicin vilket ger den 353.6,Vp som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 262 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 222 x 155 x 15 mm och den väger så mycket som 381 g. Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete ISBN är 9789144090771. Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete är en fristående bok .


Läs Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete som bok

För dig som vill köpa och läsa Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 361 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete som ljudbok

Vill du lyssna på Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete som pocket

Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete
 • Författare: Nomie Eriksson
 • Genre: Medicin
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2013-08-16
 • Pris: 361
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 262
 • Fysiska dimensioner: 222 x 155 x 15 mm
 • SAB: 353.6,Vp
 • ISBN: 9789144090771

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete?

Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete är skriven av författaren Nomie Eriksson

När gavs Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-08-16.

Var kan jag köpa Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete?

Vi rekommenderar att du köper Att utveckla vården : erfarenheter av kvalitet, verksamhetsutveckling och förbättringsarbete hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Svensk hälso- och sjukvård är under stark omvandling, driven både av yttre förändringar och av interna förändringsinitiativ. Bland de yttre förändringarna märks exempelvis Lagen om valfrihet där den politiska uppfattningen är att lagen skall leda till större valfrihet i vården. Vårdval primärvård är obligatoriskt i hela Sverige och har fått stora effekter på primärvårdens förutsättningar. På många sätt är det dock de interna förändringarna som på sikt sätter störst avtryck i hur verksamheten organiseras och styrs. I denna bok riktas fokus mot försöken att leverera högre värde till patienter och brukare genom satsningar på kvalitet, förbättringsarbete och verksamhetsutveckling.I boken samlas några av Sveriges främsta forskargrupper kring förnyelsefrågor i hälso- och sjukvård för att ge ett både teoretiskt och praktiskt perspektiv på den livaktiga förändringsaktivitet som utspelar sig just nu. En översikt av detta slag har länge saknats och i denna unika samling får läsaren möta förnyelseinitiativ i en rad av Sveriges landsting och regioner. Att utveckla vården ställer kritiska och relevanta frågor kring dessa förändringsinitiativ och den lämpar sig som kurslitteratur i kvalitets- och förbättringsarbete, på högskolor och universitet, men också för läkar-utbildningar på ST-nivå och vidareutbildningar inom vård och omsorg. Boken kan också med fördel läsas av alla som intresserar sig för utvecklingsfrågor i hälso- och sjukvård.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB