Att utveckla anhörigstöd – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gunilla Matheny

Jämför och hitta det billigaste priset på Att utveckla anhörigstöd innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Att utveckla anhörigstöd är skriven av Gunilla Matheny och gavs ut 2013-11-27.

Att utveckla anhörigstöd som bok, ljudbok eller e-bok.
Att utveckla anhörigstöd

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 361

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Att utveckla anhörigstöd

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Att utveckla anhörigstöd. Boken är skriven av författaren Gunilla Matheny. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Att utveckla anhörigstöd var 2013-11-27.

Originalspråket som Gunilla Matheny skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den Ohf,361 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Att utveckla anhörigstöd i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 147 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 170 x 9 mm och den väger så mycket som 298 g. Att utveckla anhörigstöd ISBN är 9789144073552. Att utveckla anhörigstöd är en fristående bok .


Läs Att utveckla anhörigstöd som bok

För dig som vill köpa och läsa Att utveckla anhörigstöd som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 361 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Att utveckla anhörigstöd som ljudbok

Vill du lyssna på Att utveckla anhörigstöd som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Att utveckla anhörigstöd som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Att utveckla anhörigstöd som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Att utveckla anhörigstöd som pocket

Att utveckla anhörigstöd finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Att utveckla anhörigstöd med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Att utveckla anhörigstöd med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Att utveckla anhörigstöd
 • Författare: Gunilla Matheny
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2013-11-27
 • Pris: 361
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 147
 • Fysiska dimensioner: 245 x 170 x 9 mm
 • SAB: Ohf,361
 • ISBN: 9789144073552

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Att utveckla anhörigstöd?

Att utveckla anhörigstöd är skriven av författaren Gunilla Matheny

När gavs Att utveckla anhörigstöd ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-11-27.

Var kan jag köpa Att utveckla anhörigstöd?

Vi rekommenderar att du köper Att utveckla anhörigstöd hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vilka är de personer som stöttar och vårdar en närstående, vilket stöd efterfrågar de och vad kan samhället och den enskilda arbetsplatsen erbjuda? Vilken värdegrund styr bilden av de anhöriga – ses de som en värdefull resurs eller är de en belastning i arbetet kring den närstående?Ett sätt att uppfylla målen med gällande lagstiftning är att arbetsplatserna ska formulera rutiner för hur de ska stötta och samarbeta med anhöriga i det dagliga arbetet. Boken ger praktiska verktyg för hur man steg för steg, med de anhöriga själva som sakkunniga, kan utveckla arbetsplatsens anhörigstöd. Författaren beskriver den anhörigvänliga arbetsplatsen och ger ett konkret förslag till hur rutiner för anhörigstöd och anhörigsamverkan kan tas fram. Innehållet presenteras på ett lättillgängligt sätt och läsaren får många fallbeskrivningar och förslag till diskussionsämnen att utgå ifrån.Att utveckla anhörigstöd vänder sig till arbetsgrupper/verksamheter inom vård och omsorg samt socialtjänst som vill utveckla arbetsplatsens anhörigstöd. Utvecklingsarbetet föreslås ske genom att arbetsgruppen möts vid ett antal reflektionsträffar kring bokens innehåll. Boken vänder sig både till baspersonal och ledare, och den kan dessutom utgöra ett handfast verktyg för anhörigombud och anhörigkonsulenter som utbildar och handleder arbetsgrupper inom området anhörigstöd.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB