Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Michaelene Mundy

Jämför och hitta det billigaste priset på Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan är skriven av Michaelene Mundy och gavs ut 2002-10-01.

Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan som bok, ljudbok eller e-bok.
Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 64

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan. Boken är skriven av författaren Michaelene Mundy. Bornelings Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan var 2002-10-01.

Originalspråket som Michaelene Mundy skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Mobbning, våld & övergrepp vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 207 x 205 x 4 mm och den väger så mycket som 125 g. Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan ISBN är . Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan är en del av serien: Livsgnistor för barn.


Läs Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan som bok

För dig som vill köpa och läsa Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 64 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan som ljudbok

Vill du lyssna på Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan som pocket

Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan
 • Författare: Michaelene Mundy
 • Genre: Mobbning, våld & övergrepp
 • Förlag: Bornelings Förlag
 • Utgivningsdatum: 2002-10-01
 • Pris: 64
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 207 x 205 x 4 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan?

Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan är skriven av författaren Michaelene Mundy

När gavs Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2002-10-01.

Var kan jag köpa Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan?

Vi rekommenderar att du köper Att trivas i skolan : en bok för barn om livet i skolan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Från slutet av augusti till början av juni tillbringar barn mer av sin vakna tid i skolan än hemma.Den charmigt illustrerade boken tar upp saker som barn är med om varje dag i skolan så som att lära sig nya saker, lärare, läxor, komma överens med andra och att känna sig trygga.Den är skriven på ett sådant sätt att barn förstår språket. Författaren erbjuder både förståelse och uppmuntran, vid sidan av praktiska sätt att lösa problemen.Det här är en oumbärlig bok för barn och omtänksamma vuxna, den här boken hjälper till att sätta fingret på problemen och ger barnen den hjälp de behöver för att fortsätta trivas i skolan.

Utgivande förlag: Bornelings Förlag