Att snara en fågel – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ingela Strandberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Att snara en fågel innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Att snara en fågel är skriven av Ingela Strandberg och gavs ut 2018-02-08.

Att snara en fågel som bok, ljudbok eller e-bok.
Att snara en fågel

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 215

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Att snara en fågel

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Att snara en fågel. Boken är skriven av författaren Ingela Strandberg. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Att snara en fågel var 2018-02-08.

Originalspråket som Ingela Strandberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi av särskilda poeter vilket ger den Hc.03 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Att snara en fågel i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 63 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 145 x 10 mm och den väger så mycket som 192 g. Att snara en fågel ISBN är 9789113082509. Att snara en fågel är en fristående bok .


Läs Att snara en fågel som bok

För dig som vill köpa och läsa Att snara en fågel som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 215 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Att snara en fågel som ljudbok

Vill du lyssna på Att snara en fågel som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Att snara en fågel som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Att snara en fågel som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Att snara en fågel som pocket

Att snara en fågel finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Att snara en fågel med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Att snara en fågel med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Att snara en fågel
 • Författare: Ingela Strandberg
 • Genre: Poesi av särskilda poeter
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2018-02-08
 • Pris: 215
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 63
 • Fysiska dimensioner: 220 x 145 x 10 mm
 • SAB: Hc.03
 • ISBN: 9789113082509

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Att snara en fågel?

Att snara en fågel är skriven av författaren Ingela Strandberg

När gavs Att snara en fågel ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-02-08.

Var kan jag köpa Att snara en fågel?

Vi rekommenderar att du köper Att snara en fågel hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Frihet, frihet dunkar pulsen i de två diktsviter som utgör Att snara en fågel. I den första sviten försöker diktjaget att lära sig ödlans specialitet: att spela död för att undgå faror. Överfört till mänsklig synvinkel: för att komma undan omgivningens krav och konformism.I den andra står själar på kö för att finna en kropp att uppgå i, att bli till i, att fullbordas i. Men sinnena spelar sitt spel, och snaran dras åt från konceptionen till döden.Ingela Strandbergs dikter talar om att det finns en annan värld, en inre, osynlig värld. Kanske är det där den enda friheten finns? Kanske är varje människa som det står i en av dikterna i ett oåtkomligt varande bevarad.

Utgivande förlag: Norstedts