Att leva nära hjärtat – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Blomquist

Jämför och hitta det billigaste priset på Att leva nära hjärtat innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Att leva nära hjärtat är skriven av Anna Blomquist och gavs ut 2017-10-24.

Att leva nära hjärtat som bok, ljudbok eller e-bok.
Att leva nära hjärtat

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Att leva nära hjärtat

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Att leva nära hjärtat. Boken är skriven av författaren Anna Blomquist. Lava Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Att leva nära hjärtat var 2017-10-24.

Originalspråket som Anna Blomquist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Populärpsykologi vilket ger den Dokb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Att leva nära hjärtat i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 171 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 138 x 18 mm och den väger så mycket som 343 g. Att leva nära hjärtat ISBN är 9789188529480. Att leva nära hjärtat är en fristående bok .


Läs Att leva nära hjärtat som bok

För dig som vill köpa och läsa Att leva nära hjärtat som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Att leva nära hjärtat som ljudbok

Vill du lyssna på Att leva nära hjärtat som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Att leva nära hjärtat som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Att leva nära hjärtat som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Att leva nära hjärtat som pocket

Att leva nära hjärtat finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Att leva nära hjärtat med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Att leva nära hjärtat med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Att leva nära hjärtat
 • Författare: Anna Blomquist
 • Genre: Populärpsykologi
 • Förlag: Lava Förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-10-24
 • Pris: 229
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 171
 • Fysiska dimensioner: 215 x 138 x 18 mm
 • SAB: Dokb
 • ISBN: 9789188529480

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Att leva nära hjärtat?

Att leva nära hjärtat är skriven av författaren Anna Blomquist

När gavs Att leva nära hjärtat ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-24.

Var kan jag köpa Att leva nära hjärtat?

Vi rekommenderar att du köper Att leva nära hjärtat hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Var livet inte mer än så här? Den här en bok till dem som alltför ofta suttit med stela axlar och bankande hjärta sena kvällar, kanske med ett material som ska lämnas in eller med förberedelser för en dragning. De som vaknat fram på småtimmarna och ältat vad de känner att de borde ha gjort och sagt, eller oroat sig för att ha missat. De som reflekterat över vilka de är och kanske inte alltid gillat det de sett. De som någon gång lovat sig själv att aldrig mer kompro-missa bort sig själv eller pressa sig så hårt. Den som vågar ta bokens titel på allvar och försöka leva nära hjärtat utmanar den vedertagna tesen om att vi måste ha ett utstakat mål och anstränga oss för att nå dit vi vill. Men och här invänder du kanske går det att leva utan tuffa mål och dagliga krav i dagens jäktade samhälle? Ja, enligt författaren går det, om man ger sig själv tiden att flytta ner lite av det som processas i hjärnan till hjärtat. Boken Att leva nära hjärtat ger inga svar, har inga checklistor eller pigga tips om hur man bör göra för att bli mer tillfreds eller lyckligare. Däremot finns det många frågor. Frågor som bara den som medvetet och nyfiket öppnar sitt hjärta kan svara på. Detta eftersom man genom att göra sig medveten om sig själv startar en organisk process där vår vilja och strävan kan ersättas med en längtan som tar sina kliv i sin egen takt. Anna Blomquist är sjuksköterska och civilekonom och arbetar i eget företag med tillväxtrelaterade frågor med individer, företag och organisationer som kunder. Anna har under de senaste tio åren fördjupat sig i de processer som formar en människa och olika tekniker för att uppmärksamma och arbeta med de utman-ingar människor idag ställs inför. Att leva nära hjärtat är hennes debutbok. En bok som: Utmanar tesen om att vi behöver anstränga oss hårt för att nå dit vi vill Utmanar tesen om att vi behöver vara modiga för att utvecklas Ställer frågor som gör att läsaren kan komma i kontakt med sin längtan Ger inspiration till ett liv som präglas av mjukhet, enkelhet och avslappning Ger inspiration till ett liv i balans med sig själv

Utgivande förlag: Lava Förlag