Att leva med sanningen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Danilda

Jämför och hitta det billigaste priset på Att leva med sanningen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Att leva med sanningen är skriven av Camilla Danilda och gavs ut 2008-08-28.

Att leva med sanningen som bok, ljudbok eller e-bok.
Att leva med sanningen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Att leva med sanningen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Att leva med sanningen. Boken är skriven av författaren Camilla Danilda. Firma Camilla Danilda är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Att leva med sanningen var 2008-08-28.

Originalspråket som Camilla Danilda skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Memoarer vilket ger den Lz Danilda, Camilla som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Att leva med sanningen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 129 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 140 x 11 mm och den väger så mycket som 280 g. Att leva med sanningen ISBN är 9789185671298. Att leva med sanningen är en fristående bok .


Läs Att leva med sanningen som bok

För dig som vill köpa och läsa Att leva med sanningen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Att leva med sanningen som ljudbok

Vill du lyssna på Att leva med sanningen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Att leva med sanningen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Att leva med sanningen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Att leva med sanningen som pocket

Att leva med sanningen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Att leva med sanningen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Att leva med sanningen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Att leva med sanningen
 • Författare: Camilla Danilda
 • Genre: Memoarer
 • Förlag: Firma Camilla Danilda
 • Utgivningsdatum: 2008-08-28
 • Pris: 159
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 129
 • Fysiska dimensioner: 217 x 140 x 11 mm
 • SAB: Lz Danilda, Camilla
 • ISBN: 9789185671298

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Att leva med sanningen?

Att leva med sanningen är skriven av författaren Camilla Danilda

När gavs Att leva med sanningen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-08-28.

Var kan jag köpa Att leva med sanningen?

Vi rekommenderar att du köper Att leva med sanningen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Boken handlar om författaren som blev utsatt för övergrepp som barn och fråntagen sin barndom. Hon berättar om smärtan hon burit under alla år och bearbetningen av det hemska som kroppen och själen upplevt. Under processen får vi följa med in i hennes innersta för att se hur traumatiska upplevelser kan omvändas till personlig utveckling.

Utgivande förlag: Firma Camilla Danilda