Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Johan Maxe

Jämför och hitta det billigaste priset på Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken är skriven av Johan Maxe och gavs ut 2020-02-27.

Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken som bok, ljudbok eller e-bok.
Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 296

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken. Boken är skriven av författaren Johan Maxe. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken var 2020-02-27.

Originalspråket som Johan Maxe skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Ledarskap & motivation vilket ger den Qbaab som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 118 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken ISBN är 9789189013216. Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken är en fristående bok .


Läs Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken som bok

För dig som vill köpa och läsa Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 296 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken som ljudbok

Vill du lyssna på Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken som pocket

Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken
 • Författare: Johan Maxe
 • Genre: Ledarskap & motivation
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2020-02-27
 • Pris: 296
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 118
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Qbaab
 • ISBN: 9789189013216

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken?

Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken är skriven av författaren Johan Maxe

När gavs Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-02-27.

Var kan jag köpa Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken?

Vi rekommenderar att du köper Att leda förändring : en enkel metod som fungerar i praktiken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

VI LEVER I EN FANTASTISK TID. En möjligheternas tid. Teknikutvecklingen förändrar just nu vårt samhälle i en omfattning som inte upplevts sedan den industriella revolutionen på 1800-talet.När samhället genomgår stora förändringar i snabb takt behöver de individer och företag som verkar i det också förändras. Men förändringsarbete är svårt för de allra flesta av oss.Denna bok ger dig kunskap och verktyg för att driva förändringsarbete på ett effektivt och framgångsrikt sätt. Grunden är en metod med 5 steg samt ett agilt angreppssätt som författarna utvecklat under många års arbete med förändring. I boken varvas genomgången av metoden med konkreta exempel samt sektioner med frågor och svar. Med ett fokus på vad som fungerar i praktiken hjälper den dig att skapa resultat som gör skillnad. Johan Maxe har arbetat fokuserat med förändring i mer än 20 år. Han har en bakgrund som marknadschef på företag som If, Svenska Dagbladet, Arvid Nordquist (Classic kaffe) och Kronans Apotek.Johan Birath har arbetat med förändring och utveckling i mer än 20 år och genomfört stora förändringsprojekt som VD för Ticketmaster (f d Ticnet) och Drama Queen Communications. Han har även en bakgrund som försäljningschef på företag som JCDecaux, Svenska Dagbladet och International Data Group.”En handfast måstebok för alla chefer och ledare!”THOMAS EKGRUNDARE OBH NORDICAEY ENTREPRENEUR OF THE YEAR

Utgivande förlag: Vulkan