Att läsa kapitalet politiskt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Harry Cleaver

Jämför och hitta det billigaste priset på Att läsa kapitalet politiskt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Att läsa kapitalet politiskt är skriven av Harry Cleaver och gavs ut 2007-06-01.

Att läsa kapitalet politiskt som bok, ljudbok eller e-bok.
Att läsa kapitalet politiskt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 39

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Att läsa kapitalet politiskt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Att läsa kapitalet politiskt. Boken är skriven av författaren Harry Cleaver. Federativs förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Att läsa kapitalet politiskt var 2007-06-01.

Originalspråket som Harry Cleaver skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Att läsa kapitalet politiskt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 272 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 177 x 109 x 17 mm och den väger så mycket som 500 g. Att läsa kapitalet politiskt ISBN är 9789186474522. Att läsa kapitalet politiskt är en fristående bok .


Läs Att läsa kapitalet politiskt som bok

För dig som vill köpa och läsa Att läsa kapitalet politiskt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 39 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Att läsa kapitalet politiskt som ljudbok

Vill du lyssna på Att läsa kapitalet politiskt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Att läsa kapitalet politiskt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Att läsa kapitalet politiskt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Att läsa kapitalet politiskt som pocket

Att läsa kapitalet politiskt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Att läsa kapitalet politiskt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Att läsa kapitalet politiskt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Att läsa kapitalet politiskt
 • Författare: Harry Cleaver
 • Genre:
 • Förlag: Federativs förlag
 • Utgivningsdatum: 2007-06-01
 • Pris: 39
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 272
 • Fysiska dimensioner: 177 x 109 x 17 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789186474522

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Att läsa kapitalet politiskt?

Att läsa kapitalet politiskt är skriven av författaren Harry Cleaver

När gavs Att läsa kapitalet politiskt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-06-01.

Var kan jag köpa Att läsa kapitalet politiskt?

Vi rekommenderar att du köper Att läsa kapitalet politiskt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Karl Marx skrev Kapitalet för att sätta ett vapen i händerna på arbetarklassen. I en grundlig genomgång av Kapitalets första kapitel visar Harry Cleaver hur man genom att läsa Marx idag både kan förstå hur kapitalismen fungerar och möjligheterna till motstånd.Harry Cleaver formulerar här en radikal, handlingsinriktad och starkt politisk läsning av Marx, som på många avgörande sätt skiljer sig från ortodoxa, ekonomistiska eller rent filosofiska läsningar.Istället för en lagbunden historisk utveckling betonas en öppen, oavgjord konflikt. Istället för ett snävt fokus på mestadels manliga, vita arbetare inom tillverkningsindustrin lyfts arbetarklassens mångfacetterade karaktär fram. Istället för en frigörelse av arbete betonas kampen mot arbete.Att läsa Kapitalet politiskt har sedan den först publicerades i slutet av 70-talet utgjort en av grundtexterna i den så kallade autonoma marxismen. I en omfattande inledning redogör Harry Cleaver för de politiska idétraditioner ur vilka dessa tankar vuxit fram, för att sedan, på ett tillgängligt sätt, vägleda oss genom det inledande kapitlet i Kapitalet.Harry Cleaver undervisar i marxism och marxistisk ekonomi på University of Texas i Austin. Han anställdes efter en omfattande studentkampanj på 70-talet. Harry Cleaver är idag aktiv i solidaritetsrörelsen för zapatisterna i Chiapas, Mexico.

Utgivande förlag: Federativs förlag