Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kajsa Molander

Jämför och hitta det billigaste priset på Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 är skriven av Kajsa Molander och gavs ut 2019-08-13.

Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 som bok, ljudbok eller e-bok.
Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 254

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9. Boken är skriven av författaren Kajsa Molander. Outdoor Teaching Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 var 2019-08-13.

Originalspråket som Kajsa Molander skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Matematik Undervisning i ett specifikt ämne vilket ger den Eaby,Eabt.02 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Övrigt.

Om du vill läsa Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 256 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 170 x 25 mm och den väger så mycket som 624 g. Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 ISBN är 9789198380736. Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 är en del av serien: Att lära in ute.


Läs Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 som bok

För dig som vill köpa och läsa Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 254 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 som ljudbok

Vill du lyssna på Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 som pocket

Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9
 • Författare: Kajsa Molander
 • Genre: Matematik Undervisning i ett specifikt ämne
 • Förlag: Outdoor Teaching Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-08-13
 • Pris: 254
 • Format: Övrigt
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 256
 • Fysiska dimensioner: 240 x 170 x 25 mm
 • SAB: Eaby,Eabt.02
 • ISBN: 9789198380736

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9?

Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 är skriven av författaren Kajsa Molander

När gavs Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-08-13.

Var kan jag köpa Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9?

Vi rekommenderar att du köper Att lära in matematik ute 2 : årskurs F-9 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Att lära in matematik ute 2Boken Att lära in matematik ute kom ut 2005. Sedan dess har idéerna vidareutvecklats och mycket nytt har kommit till. Med Att lära in matematik ute 2 vill vi lyfta fram det nya, samtidigt som de gamla favoriterna finns kvar, de flesta med nytt innehåll. Denna bok är på 256 sidor och innehåller 100 nya övningar och är anpassad till Lgr 11. Liksom i den första boken är övningarna väl testade, och granskade av matematikdidaktiker och lärare. Kopieringsunderlag finns nu till de övningar där det behövs.

Utgivande förlag: Outdoor Teaching Förlag