Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Andrea Dankic

Jämför och hitta det billigaste priset på Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner är skriven av Andrea Dankic och gavs ut 2019-11-01.

Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner som bok, ljudbok eller e-bok.
Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner. Boken är skriven av författaren Andrea Dankic. Roos &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner var 2019-11-01.

Originalspråket som Andrea Dankic skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Musikaler vilket ger den Ijxfeb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 205 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 235 x 155 x 15 mm och den väger så mycket som 410 g. Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner ISBN är 9789187439599. Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner är en fristående bok .


Läs Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner som bok

För dig som vill köpa och läsa Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner som ljudbok

Vill du lyssna på Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner som pocket

Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner
 • Författare: Andrea Dankic
 • Genre: Musikaler
 • Förlag: Roos &amp
 • Utgivningsdatum: 2019-11-01
 • Pris: 239
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 205
 • Fysiska dimensioner: 235 x 155 x 15 mm
 • SAB: Ijxfeb
 • ISBN: 9789187439599

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner?

Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner är skriven av författaren Andrea Dankic

När gavs Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-11-01.

Var kan jag köpa Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner?

Vi rekommenderar att du köper Att göra hiphop : en studie av musikpraktiker och sociala positioner hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hiphopmusik blev under 2010-talet en självklar del av svensk populärkultur. Rappare gästade musikprogram och morgonsoffor. Drygt tiotalet böcker gavs ut om och av svenska rappare och intresset är fortsatt stort. 2018 var hiphop den mest streamade musikgenren i världen på Spotify.Det nya för hiphopen är att den nu har status som en av världens mest populära musikgenrer samtidigt som den används som ett uttrycksmedel för samhällskritiska skildringar av samtiden. Ett konkret exempel är mötet mellan feministisk och antirasistisk aktivism. Boken tar bland annat avstamp i frågorna: Vem och vad är hiphopmusik till för? Vilka erfarenheter kan uttryckas genom musiken? Vem tillåts uttrycka dem? Och vilka erfarenheter får erkännande? Med hjälp av intervjuer och observationer undersöker författaren skapandeprocesser i Sverige under första halvan av 2010-talet bland klubb-dj:ar, på battlerapscenen och på musikläger riktade till tonårstjejer.

Utgivande förlag: Roos &amp