Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lena Lind

Jämför och hitta det billigaste priset på Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande är skriven av Lena Lind och gavs ut 2020-10-13.

Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande som bok, ljudbok eller e-bok.
Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 236

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande. Boken är skriven av författaren Lena Lind. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande var 2020-10-13.

Originalspråket som Lena Lind skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Hälsa vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Storpocket.

Om du vill läsa Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 134 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande ISBN är 9789189219700. Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande är en fristående bok .


Läs Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande som bok

För dig som vill köpa och läsa Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 236 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande som ljudbok

Vill du lyssna på Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande som pocket

Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande
 • Författare: Lena Lind
 • Genre: Hälsa
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2020-10-13
 • Pris: 236
 • Format: Storpocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 134
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789189219700

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande?

Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande är skriven av författaren Lena Lind

När gavs Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-10-13.

Var kan jag köpa Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande?

Vi rekommenderar att du köper Att förstå autism- Möjligheter genom tydliggörande hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Kunskap om autism och hur det påverkar barn, ungdomar och vuxna är en av de största förändringarna inom psykologin och psykiatrin under de senaste decennierna. Det har lett till en ökad förståelse för att vi människor kan uppfatta och tolka varandra och omgivningen på väldigt olika sätt men kunskapsnivån är fortfarande ojämn såväl inom hälso- och sjukvård, socialtjänst som inom skola.Kerstin Magnusson och Lena Westerberg Lind har utvecklat verksamheter för utredning, habilitering och behandling av barn med autism inom hälso- och sjukvård. De var tidiga med att känna igen autism och ADHD hos flickor och se de särskilda utmaningar som flickor möter. De såg behov av verksamheter inom LSS och HVB som riktade sig till ungdomar med autism. De träningsboenden som de också startade blev en viktig plats för ungdomar som behövde stöd och hjälp.I denna bok beskriver de utifrån sin gedigna erfarenhet och kompetens hur man kan förstå och bemöta personer med autism. De inleder med att ge en tydlig beskrivning av vad som är de underliggande svårigheterna vid autism och hurdet kan variera. Att förstå autism är centralt för att på ett respektfullt sätt hitta lösningar på problem som personer med autism kan drabbas av. Det kan handla om problem med psykiskt mående eller vanor och beteenden som leder till svårigheter i relation till andra. Författarna vet också att det inte går att skriva en användbar handbok om autism utan att ta upp ADHD. Det är vanligt förekommande hos personer med autism och det behöver man ha kunskap och ha förståelse för.Eftersom personer med autism är olika så finns det inte en metod som passar alla utan man behöver välja metod efter person och sammanhang. I boken beskrivs olika strategier som kan vara verksamma i olika situationer. Genom fallbeskrivningar så illustreras hur dessa metoder kan användas i praktiken.I slutet av boken finns en studiehandledning med frågor att använda för utvecklande av det arbete man bedriver på sin verksamhet.Boken är av värde för dem som i sitt arbete möter personer med autism och som vill förstå och få redskap i vardagen.

Utgivande förlag: Vulkan