Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva Gannerud

Jämför och hitta det billigaste priset på Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola är skriven av Eva Gannerud och gavs ut 2007-07-01.

Att fånga lärares arbete - Bilder av vardagsarbete i förskola och skola som bok, ljudbok eller e-bok.
Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 305

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola. Boken är skriven av författaren Eva Gannerud. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola var 2007-07-01.

Originalspråket som Eva Gannerud skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 204 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 12 mm och den väger så mycket som 280 g. Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola ISBN är 9789147084333. Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola är en fristående bok .


Läs Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola som bok

För dig som vill köpa och läsa Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 305 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola som ljudbok

Vill du lyssna på Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola som pocket

Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola
 • Författare: Eva Gannerud
 • Genre: Pedagogik
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2007-07-01
 • Pris: 305
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 204
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 12 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789147084333

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola?

Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola är skriven av författaren Eva Gannerud

När gavs Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-07-01.

Var kan jag köpa Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola?

Vi rekommenderar att du köper Att fånga lärares arbete – Bilder av vardagsarbete i förskola och skola hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vad innebär lärares arbete i förskola och skola idag? Hur talar lärare om sitt arbete och vad gör de egentligen? Ganska ofta hör man talas om att nyblivna lärare blir överraskade över alla de förväntningar som ställs på dem i deras arbetssituation. Det finns ett särskilt begrepp, realitetschock, som använts för att beskriva känslor och tankar man kan drabbas av den första tiden som nyutexaminerad lärare.Läs merBilden av lärararbetet bygger för de flesta människor till stor del på de erfarenheter vi alla gjort som barn och elever. Den grundar sig alltså framför allt på det arbete som är synligt, vad som försiggår på den offentliga scenen, i lekrum eller i klassrum och andra skollokaler. I barns och elevers bild av lärares arbete ingår då inte de arbetsuppgifter som sker utanför dessa sammanhang. I denna bok presenteras en bred bild av lärarnas arbete ur ett helhetsperspektiv, och visar vilka arbetsuppgifter de utför i sin dagliga verksamhet.Om författarnaEva Gannerud och Karin Rönnerman forskar vid Institutionen för pedagogik och didaktik, Göteborgs universitet.

Utgivande förlag: Liber