Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ulrika Aspeflo

Jämför och hitta det billigaste priset på Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens är skriven av Ulrika Aspeflo och gavs ut 2018-08-14.

Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens som bok, ljudbok eller e-bok.
Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 269

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens. Boken är skriven av författaren Ulrika Aspeflo. Rfa Utbildningscenter Autism är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens var 2018-08-14.

Originalspråket som Ulrika Aspeflo skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Socialvård & social service Undervisning för särskilda grupper & personer med särskilda behov vilket ger den Vlad som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 126 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 171 x 10 mm och den väger så mycket som 295 g. Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens ISBN är 9789163982729. Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens är en del av serien: Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism (del 1).


Läs Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens som bok

För dig som vill köpa och läsa Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 269 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens som ljudbok

Vill du lyssna på Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens som pocket

Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens
 • Författare: Ulrika Aspeflo
 • Genre: Socialvård & social service Undervisning för särskilda grupper & personer med särskilda behov
 • Förlag: Rfa Utbildningscenter Autism
 • Utgivningsdatum: 2018-08-14
 • Pris: 269
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 126
 • Fysiska dimensioner: 240 x 171 x 10 mm
 • SAB: Vlad
 • ISBN: 9789163982729

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens?

Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens är skriven av författaren Ulrika Aspeflo

När gavs Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-08-14.

Var kan jag köpa Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens?

Vi rekommenderar att du köper Att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med autism : ett pedagogiskt arbetssätt grundat på autismspecifik kompetens hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Autism- och Aspergerförbundet har länge arbetat för attöka kunskapen om autism och förståelsen för personer medautism i samhället. I detta arbete har Utbildningscenter Autismoch dess veckoutbildningar i Sunne varit en mycket viktig del.I denna bok beskrivs arbetssättet på dessa utbildningar.Boken består av tre delar. I den första beskrivs vad sommenas med autismspecifik kompetens och utbildningen”Ett pedagogiskt arbetssätt anpassat för barn, ungdomaroch vuxna med autism”. Därefter redogörs för vad autism äroch vad det kan innebära att ha autism. Till sist en tydlig ochpraktisk beskrivning av bland annat kartläggning, strategieroch anpassningar inom olika områden som kommunikationoch social interaktion. Boken innehåller många värdfulla tips,exempel och bilder som tydligt illustrerar det arbetssätt somboken presenterar.Det pedagogiska arbetssättet har sin grund i TEACCH ochboken bygger på drygt 20 års erfarenheter av utbildningarinom Utbildningscenter Autism AB.Boken vänder sig till dig som i ditt arbete möter barn,ungdomar och vuxna med autism. Den vänder sig också tilldig som har autism, är anhörig och till andra intresserade.Nicklas Mårtensson, förbundssekreterare Autism- ochAspergerförbundetUlla Adolfsson, ordförande Autism- och Aspergerförbundet

Utgivande förlag: Rfa Utbildningscenter Autism