Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Paul Thompson

Jämför och hitta det billigaste priset på Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete är skriven av Paul Thompson och gavs ut 2009-02-11.

Att arbeta i organisationer - ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete som bok, ljudbok eller e-bok.
Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 437

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete. Boken är skriven av författaren Paul Thompson. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete var 2009-02-11.

Originalspråket som Paul Thompson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Ekonomi & ledarskap vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 352 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 206 x 20 mm och den väger så mycket som 680 g. Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete ISBN är 9789147086047. Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete är en del av serien: Att arbeta i organisationer.


Läs Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete som bok

För dig som vill köpa och läsa Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 437 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete som ljudbok

Vill du lyssna på Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete som pocket

Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete
 • Författare: Paul Thompson
 • Genre: Ekonomi & ledarskap
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2009-02-11
 • Pris: 437
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 352
 • Fysiska dimensioner: 225 x 206 x 20 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789147086047

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete?

Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete är skriven av författaren Paul Thompson

När gavs Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-02-11.

Var kan jag köpa Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete?

Vi rekommenderar att du köper Att arbeta i organisationer – ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det här är en bok för dig som vill gå vidare från de elementära böckerna i organisation till mer avancerade intellektuella resonemang. Den är skriven inom en brittisk kritisk tradition som utmanar och ifrågasätter ett ofta alltför enkelt amerikanskt ledningsorienterat synsätt på organisationer.Läs merBoken har genomgående ett problematiserande och debatterande förhållningssätt, där fokus sätts på de dolda maktaspekter och antaganden som tas för givna inom traditionella läroböcker i ämnet.Här får vi ta del av andra perspektiv på teman som kön, stress, övervakning, mångfald och kunskapssystem. Det finns också rikligt med referenser till författare som är nya bekantskaper för den svenska litteraturen. Bokens upplägg gör att den både kan användas som en introduktionsbok i organisationsteori och för mer avancerade kurser.Om författarnaPaul Thompson är professor i organisationsanalys vid Strathclyde Business School, University of Strathclyde. David McHugh är lektor i organisationsbeteende vid Lancashire Business School, University of Central Lancashire.

Utgivande förlag: Liber