Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet

Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Vince Houghton

Jämför och hitta det billigaste priset på Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet är skriven av Vince Houghton och gavs ut .

Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet som bok, ljudbok eller e-bok.
Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet. Boken är skriven av författaren Vince Houghton. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet var .

Originalspråket som Vince Houghton skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Historia & arkeologi|Samhälle & politik” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet är det: 9789180182805.


Läs Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet som bok

För dig som vill köpa och läsa Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet som ljudbok

Vill du lyssna på Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet som pocket

Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet
  • Författare: Vince Houghton
  • Genre: Historia & arkeologi|Samhälle & politik
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris:
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180182805

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet?

Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet är skriven av författaren Vince Houghton

När gavs Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet?

Vi rekommenderar att du köper Atombomba månen : och andra militära projekt som lyckligtvis aldrig lämnade ritbordet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

"Atombomba månen är både underhållande och lärorik." BTJ   Förgiftade blomsterarrangemang, cigarrer spetsade med droger, avlyssningsutrustning inplanterad i specialtränade katter. Dessutom en CIA-plan på att spränga månen med en kärnvapenladdning … Här får vi ta del av de 21 mest osannolika och bisarra militära planerna från andra världskriget till slutet av kalla kriget. Militära operationer som i slutändan var för farliga, dyra, galna eller långt före sin tid. För varje operation så lyckad som D-dagen fanns också idéer som att bestycka fladdermöss eller bygga torpedsäkra hangarfartyg av is och sågspån. VINCE HOUGHTON är historiker och curator vid International Spy Museum i Washington, DC. Han är också programledare för podden SpyCast, som når 2,5 miljoner lyssnare varje år. Han är veteran från US Army och tjänstgjorde på Balkan innan han doktorerade. "En samling historier som säkerligen både underhåller och upplyser." General Michael Hayden, författare och före detta NSA- och CIA-chef "Fascinerande […] Houghtons historier om drastiska spionfiaskon är underhållande, överraskande, och ibland nästan helt obegripliga." Daily Mail "Både skräckinjagande och lustig. Boken får läsaren att fundera över vilka bisarra planer som idag smids i hemlighet i maktens korridorer." Publishers Weekly "Besynnerlig [och] härlig." BookPage "Houghton är en begåvad berättare, och hans passion för ämnet lyser igenom på varje sida, i takt med att historierna blir alltmer bisarra." Crime Reads "Houghtons prosa är luftig, präglad av underhållande utvikningar och historiska insikter. […] Lika rolig som skämmande." Shelf Awareness

Utgivande förlag: Lind & Co