Atlas paradoxen

Atlas paradoxen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Olivie Blake

Jämför och hitta det billigaste priset på Atlas paradoxen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Atlas paradoxen är skriven av Olivie Blake och gavs ut .

Atlas paradoxen som bok, ljudbok eller e-bok.
Atlas paradoxen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 246

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Atlas paradoxen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Atlas paradoxen. Boken är skriven av författaren Olivie Blake. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Atlas paradoxen var .

Originalspråket som Olivie Blake skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Atlas paradoxen är det: 9789180310376.


Läs Atlas paradoxen som bok

För dig som vill köpa och läsa Atlas paradoxen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 246 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Atlas paradoxen som ljudbok

Vill du lyssna på Atlas paradoxen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Atlas paradoxen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Atlas paradoxen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Atlas paradoxen som pocket

Atlas paradoxen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Atlas paradoxen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Atlas paradoxen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Atlas paradoxen
  • Författare: Olivie Blake
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 246
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180310376

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Atlas paradoxen?

Atlas paradoxen är skriven av författaren Olivie Blake

När gavs Atlas paradoxen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Atlas paradoxen?

Vi rekommenderar att du köper Atlas paradoxen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>Ödet är ingen slump, det är ett val </b> <i>Sex unga magiker fick sin livs chans. Fem blev medlemmar av samfundet. Nu ställs de inför ett livsavgörande val.</i> I den magiskt laddade uppföljaren till <i>Atlas – De utvalda</i> avslöjar de unga magikerna Alexandrinska Samfundet för vad det är: ett hemligt sällskap med planer på att stöpa om världen i grunden. Slutet på allt liv så som vi känner det är nära. För att överleva krävs kunskap, och för att få kunskap krävs samarbete. Men kommer de nya allianserna brista när gammal fiendskap väcks till liv? <i>Atlas – Paradoxen</i> är den efterlängtade uppföljaren till BookTok-virala dark academia-fenomenet <i>Atlas – De utvalda</i>. I den nya boken utlovar Olivie Blake än mer av det som fängslat ungdomar och unga vuxna världen över: åtrå, svek, bedrägeri, förräderi, kaos och dödlig magi. OLIVIE BLAKE är en pseudonym för Alexene Farol Follmuth. Hon har skrivit flera SF-titlar, däribland serien Clara and the Devil i samarbete med illustratören Little Chmura och, inte minst, BookTok-virala Atlas-serien. Hon bor i Los Angeles med sin familj och sin adopterade hund. Du kan läsa mer om henne på <a href="http://www.olivieblake.com">www.olivieblake.com</a>.   "Varje mening är en liten guldklimp i den här boken. Jag njuter av läsningen; språket är perfekt och meningarna fyllda av information på ett sätt som gör att det tar härligt lång tid att läsa utan att någonsin bli ointressant." – Lasbulle "[…] riktigt, riktigt bra, och som får mig att hoppas på en snar uppföljare." – Sandra Stenström, LitteraturMagazinet "Spännande, mystiskt och fullt av magi. Jag fastnar direkt." – Enboknagrakopparte "För alla som älskar dark academia." – Publishers Weekly

Utgivande förlag: Bokfabriken