Återvinning i konkurs : – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gertrud Lennander

Jämför och hitta det billigaste priset på Återvinning i konkurs : innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Återvinning i konkurs : är skriven av Gertrud Lennander och gavs ut 2013-06-13.

Återvinning i konkurs : som bok, ljudbok eller e-bok.
Återvinning i konkurs :

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 1186

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Återvinning i konkurs :

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Återvinning i konkurs :. Boken är skriven av författaren Gertrud Lennander. Norstedts Juridik AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Återvinning i konkurs : var 2013-06-13.

Originalspråket som Gertrud Lennander skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Juridik vilket ger den Oekb,346.078 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Återvinning i konkurs : i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 482 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 148 x 30 mm och den väger så mycket som 645 g. Återvinning i konkurs : ISBN är 9789139016861. Återvinning i konkurs : är en fristående bok .


Läs Återvinning i konkurs : som bok

För dig som vill köpa och läsa Återvinning i konkurs : som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 1186 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Återvinning i konkurs : som ljudbok

Vill du lyssna på Återvinning i konkurs : som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Återvinning i konkurs : som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Återvinning i konkurs : som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Återvinning i konkurs : som pocket

Återvinning i konkurs : finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Återvinning i konkurs : med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Återvinning i konkurs : med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Återvinning i konkurs :
 • Författare: Gertrud Lennander
 • Genre: Juridik
 • Förlag: Norstedts Juridik AB
 • Utgivningsdatum: 2013-06-13
 • Pris: 1186
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 482
 • Fysiska dimensioner: 215 x 148 x 30 mm
 • SAB: Oekb,346.078
 • ISBN: 9789139016861

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Återvinning i konkurs 😕

Återvinning i konkurs : är skriven av författaren Gertrud Lennander

När gavs Återvinning i konkurs : ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-06-13.

Var kan jag köpa Återvinning i konkurs 😕

Vi rekommenderar att du köper Återvinning i konkurs : hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Insolvensrätten har i hög grad varit i fokus under senare decennier. Inom detta område intar reglerna om återvinning en viktig plats. Återvinningsreglerna, som innebär att vissa rättshandlingar som företagits under tiden före en konkurs kan rivas upp, är komplicerade och svårtillämpade. I denna bok analyseras dessa regler på ett klargörande sätt.Framställningen inriktas på de materiella reglerna om återvinning. I boken behandlas framför allt de i praktiken vanligaste fallen av återvinning, såsom återvinning av betalningar i olika former, säkerställanden i efterhand, benefika transaktioner och av otillbörliga förfaranden. Vidare behandlas bl.a. det grundläggande “nackdelskravet” och det närmare innehållet i återvinningspåföljden. Denna fjärde upplaga av boken har bearbetats med hänsyn till den utveckling som skett under det senaste decenniet.

Utgivande förlag: Norstedts Juridik AB