Återbruksmamma – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Cecilia Karlström

Jämför och hitta det billigaste priset på Återbruksmamma innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Återbruksmamma är skriven av Cecilia Karlström och gavs ut 2019-05-23.

Återbruksmamma som bok, ljudbok eller e-bok.
Återbruksmamma

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Återbruksmamma

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Återbruksmamma. Boken är skriven av författaren Cecilia Karlström. Type and Tell är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Återbruksmamma var 2019-05-23.

Originalspråket som Cecilia Karlström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Memoarer vilket ger den Lz som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Återbruksmamma i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 130 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 125 x 8 mm och den väger så mycket som 181 g. Återbruksmamma ISBN är 9789176838471. Återbruksmamma är en fristående bok .


Läs Återbruksmamma som bok

För dig som vill köpa och läsa Återbruksmamma som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Återbruksmamma som ljudbok

Vill du lyssna på Återbruksmamma som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Återbruksmamma som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Återbruksmamma som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Återbruksmamma som pocket

Återbruksmamma finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Återbruksmamma med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Återbruksmamma med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Återbruksmamma
 • Författare: Cecilia Karlström
 • Genre: Memoarer
 • Förlag: Type and Tell
 • Utgivningsdatum: 2019-05-23
 • Pris: 189
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 130
 • Fysiska dimensioner: 200 x 125 x 8 mm
 • SAB: Lz
 • ISBN: 9789176838471

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Återbruksmamma?

Återbruksmamma är skriven av författaren Cecilia Karlström

När gavs Återbruksmamma ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-05-23.

Var kan jag köpa Återbruksmamma?

Vi rekommenderar att du köper Återbruksmamma hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Återbruk är inte bara ett begrepp, det är en mental inställning. När en svensk tänker kasta och köpa nytt, tänker afghanen fixa och sälj. Återbruksmamma är en berättelse om Sverige och Afghanistan, om likheter och olikheter, om vad vi lär oss av varandra och om oss själva genom att leva tillsammans som familj, trots våra olika bakgrunder. Boken handlar om hur det är att bli mamma till ett barn som en annan mamma redan har haft. En annan mammas barn, som kommit ifrån henne under flykten och letat sig fram till Sverige på egen hand. Vi blir en ny slags familj. Vi har trots allt väldigt mycket gemensamt.

Utgivande förlag: Type and Tell