Astrid Lindgren i Stockholm – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna-Karin Johansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Astrid Lindgren i Stockholm innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Astrid Lindgren i Stockholm är skriven av Anna-Karin Johansson och gavs ut 2012-09-20.

Astrid Lindgren i Stockholm som bok, ljudbok eller e-bok.
Astrid Lindgren i Stockholm

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 174

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Astrid Lindgren i Stockholm

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Astrid Lindgren i Stockholm. Boken är skriven av författaren Anna-Karin Johansson. Ordalaget Bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Astrid Lindgren i Stockholm var 2012-09-20.

Originalspråket som Anna-Karin Johansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Barnlitteraturvetenskap Litterära personer vilket ger den Gcz Lindgren, Astrid som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Astrid Lindgren i Stockholm i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 207 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 24 x 155 x 22 mm och den väger så mycket som 500 g. Astrid Lindgren i Stockholm ISBN är 9789174690392. Astrid Lindgren i Stockholm är en fristående bok .


Läs Astrid Lindgren i Stockholm som bok

För dig som vill köpa och läsa Astrid Lindgren i Stockholm som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 174 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Astrid Lindgren i Stockholm som ljudbok

Vill du lyssna på Astrid Lindgren i Stockholm som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Astrid Lindgren i Stockholm som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Astrid Lindgren i Stockholm som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Astrid Lindgren i Stockholm som pocket

Astrid Lindgren i Stockholm finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Astrid Lindgren i Stockholm med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Astrid Lindgren i Stockholm med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Astrid Lindgren i Stockholm
 • Författare: Anna-Karin Johansson
 • Genre: Barnlitteraturvetenskap Litterära personer
 • Förlag: Ordalaget Bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2012-09-20
 • Pris: 174
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 207
 • Fysiska dimensioner: 24 x 155 x 22 mm
 • SAB: Gcz Lindgren, Astrid
 • ISBN: 9789174690392

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Astrid Lindgren i Stockholm?

Astrid Lindgren i Stockholm är skriven av författaren Anna-Karin Johansson

När gavs Astrid Lindgren i Stockholm ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-09-20.

Var kan jag köpa Astrid Lindgren i Stockholm?

Vi rekommenderar att du köper Astrid Lindgren i Stockholm hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Boken är mycket tilltalande, bilderna är många… Författarens hållning är föredömlig: initierad, engagerad och med respektfull distans ger hon inblickar i Astrid Lindgrens världar.” BibliotekstjänstFölj med till Astrid Lindgrens liv i Stockholm! Lär känna en delvis ny bild av Astrid Lindgren – flera av uppgifterna i boken har aldrig förut varit publicerade.Det var i Stockholm Astrid Lindgren levde 75 år av sitt liv. Där upplevde hon kärleken, gjorde karriär, såg nära och kära leva och dö och det var där hon häm tade inspiration och blev en av vår tids mest älskade författare.Det här är en kombination av biografi och guide med ut gångspunkt i de platser där Astrid Lindgren bott och arbetat och som inspirerat till många av hennes berättelser. Utan Tegnérlunden ingen Mio min Mio, utan Vulcanus gatans utsikt över takåsarna ingen Karlsson på taket, utan gravstenen hon såg på Norra begravningsplatsen ingen Bröderna Lejonhjärta. Boken utgår kronologiskt från adresser, parker, arbetsplatser och andra ställen och innehåller historia, kuriosa, allvar och inte minst en stor dos humor, värme och många kloka ord. Här kom mer du Astrid Lindgren inpå djupet, här lär du känna henne på ett helt annat sätt än du tidigare kunnat göra. Du kan förstås också göra dina egen Stockholms promenader i Astrid Lindgrens fotspår.Boken är rikt illustrerad med ca 100 foton och il lustrationer i svartvitt och färg. Anna-Karin Johansson är utbildad journalist. Tan ken på att skriva en bok om Astrid Lindgrens Stock holm väcktes när hennes barn var små och familjen bodde i Vasastan. 2012 är det 10 år sedan Astrid Lindgren gick ur tiden.

Utgivande förlag: Ordalaget Bokförlag