Askfödd – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sabaa Tahir

Jämför och hitta det billigaste priset på Askfödd innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Askfödd är skriven av Sabaa Tahir och gavs ut 2018-09-07.

Askfödd som bok, ljudbok eller e-bok.
Askfödd

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Askfödd

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Askfödd. Boken är skriven av författaren Sabaa Tahir. B Wahlströms är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Askfödd var 2018-09-07.

Originalspråket som Sabaa Tahir skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fantasy & magisk realism vilket ger den uHc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Askfödd i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 511 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 30 mm och den väger så mycket som 268 g. Askfödd ISBN är . Askfödd är en del av serien: Aska och eld (del 1).


Läs Askfödd som bok

För dig som vill köpa och läsa Askfödd som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Askfödd som ljudbok

Vill du lyssna på Askfödd som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Askfödd som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Askfödd som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Askfödd som pocket

Askfödd finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Askfödd med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Askfödd med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Askfödd
 • Författare: Sabaa Tahir
 • Genre: Fantasy & magisk realism
 • Förlag: B Wahlströms
 • Utgivningsdatum: 2018-09-07
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 511
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 30 mm
 • SAB: uHc
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Askfödd?

Askfödd är skriven av författaren Sabaa Tahir

När gavs Askfödd ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-07.

Var kan jag köpa Askfödd?

Vi rekommenderar att du köper Askfödd hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Första delen i kritikerrosade fantasyserien Aska och eldLaia har förlorat sin familj. Hennes föräldrar är döda, och hennes bror sitter fängslad i väntan på avrättning för landsförräderi. I ett desperat försök att rädda sin bror ber Laia motståndsrörelsen om hjälp och ingår ett ödesdigert avtal. Elias är den bäste studenten på militärskolan Blackcliff. Han är starkast, snabbast och kommer från en mäktig familj. Men i hemlighet vill han fly från skolan. Han vill inte ägna sitt liv åt att kriga för den brutala överbefälhavaren. När Laias och Elias vägar korsas inser de att de behöver varandra för att få det de mest av allt vill ha ? frihet. Deras öden är tätt sammanflätade och tillsammans kommer de att förändra framtiden för hela Imperiet.Askfödd är första boken av fyra och gick direkt upp till andraplatsen på New York Times bästsäljarlista. Den ges ut i 29 länder och filmrättigheterna är sålda till Paramount för över en miljon dollar.Sabaa Tahir växte upp i Mojaveöknen på familjens motell. På sin fritid slukade hon fantasyromaner och sin brors serietidningar. Numera bor hon i San Francisco. Hon gillar dånande indierock och allt som är nördigt. Askfödd är hennes debutroman.

Utgivande förlag: B Wahlströms