Artificiell bagatell.

Artificiell bagatell. – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bo Augustsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Artificiell bagatell. innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Artificiell bagatell. är skriven av Bo Augustsson och gavs ut .

Artificiell bagatell. som bok, ljudbok eller e-bok.
Artificiell bagatell.

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 719

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Artificiell bagatell.

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Artificiell bagatell.. Boken är skriven av författaren Bo Augustsson. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Artificiell bagatell. var .

Originalspråket som Bo Augustsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Artificiell bagatell. är det: 9789180277303.


Läs Artificiell bagatell. som bok

För dig som vill köpa och läsa Artificiell bagatell. som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 719 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Artificiell bagatell. som ljudbok

Vill du lyssna på Artificiell bagatell. som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Artificiell bagatell. som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Artificiell bagatell. som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Artificiell bagatell. som pocket

Artificiell bagatell. finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Artificiell bagatell. med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Artificiell bagatell. med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Artificiell bagatell.
  • Författare: Bo Augustsson
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: BoD
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 719
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180277303

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Artificiell bagatell.?

Artificiell bagatell. är skriven av författaren Bo Augustsson

När gavs Artificiell bagatell. ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Artificiell bagatell.?

Vi rekommenderar att du köper Artificiell bagatell. hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En blandning av kåserier och dikter. Författarens kamera som har fotografiskt minne har också bidragit till berättelserna med kompletterande bilder.

Utgivande förlag: BoD