Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Arne Englund

Jämför och hitta det billigaste priset på Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok är skriven av Arne Englund och gavs ut 2007-08-01.

Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok som bok, ljudbok eller e-bok.
Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 528

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok. Boken är skriven av författaren Arne Englund. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok var 2007-08-01.

Originalspråket som Arne Englund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Miljön vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 297 x 210 x 7 mm och den väger så mycket som 280 g. Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok ISBN är 9789147019366. Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok är en del av serien: Arbetsmiljö och säkerhet.


Läs Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok som bok

För dig som vill köpa och läsa Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 528 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok som ljudbok

Vill du lyssna på Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok som pocket

Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok
 • Författare: Arne Englund
 • Genre: Miljön
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2007-08-01
 • Pris: 528
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 297 x 210 x 7 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789147019366

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok?

Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok är skriven av författaren Arne Englund

När gavs Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-08-01.

Var kan jag köpa Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok?

Vi rekommenderar att du köper Arbetsmiljö och säkerhet Faktabok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Arbetsmiljö och säkerhet förenas teori och praktik på ett sådant sätt att eleverna själva får uppleva hur mycket arbetsmiljön betyder. Kunskapen växer fram genom att eleverna uppmuntras att fundera över innebörden av en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö.Läs merFaktaboken är generellt utformad och kan användas oavsett vald inriktning inom gymnasieskolan.Efter synpunkter från våra kunder och på grund av ändrade regler inom arbetsmiljöområdet har materialet reviderats och kompletterats. Den yttre miljön med framtida klimatförändringar är ett nytt kapitel som beskriver ett aktuellt och viktigt område. Fortfarande är målet att tillhandahålla ett flexibelt läromedel som hjälper eleverna att skaffa sig grundkunskaper genom ett projektinriktat och undersökande arbetssätt. I materialet finns även tips om hur Arbetsmiljö och säkerhet kan samordnas med Projektarbete 100 p.Arbetsbok Tekniska yrken har genomgått en mer omfattande revidering:- Boken, som språkbearbetats och omstrukturerats, visar hur arbetsmiljöprojekten kan hanteras och fakta kunskaperna inhämtas.- Omfånget har minskats till 40 sidor, främst genom att Teknikföretagets fördjupande beskrivningar har flyttats till servicematerialet. Detta har gett utrymme för fler frågeblad, som har utökats från två till åtta stycken, ett starkt önskemål från många gymnasielärare.Arbetsboken Att arbeta med människor är program- och yrkesfördjupande. Arbetsuppgifterna är både teoretiska och praktiska.Faktaboken finns inläst hos Inläsningstjänst. Att arbeta med människorArbetsbok Tekniska yrken

Utgivande förlag: Liber