Arbete på väg : regeltextsamling – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Björn Andersson

Jämför och hitta det billigaste priset på Arbete på väg : regeltextsamling innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Arbete på väg : regeltextsamling är skriven av Björn Andersson och gavs ut 2019-07-22.

Arbete på väg : regeltextsamling som bok, ljudbok eller e-bok.
Arbete på väg : regeltextsamling

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 309

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Arbete på väg : regeltextsamling

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Arbete på väg : regeltextsamling. Boken är skriven av författaren Björn Andersson. LexInfo är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Arbete på väg : regeltextsamling var 2019-07-22.

Originalspråket som Björn Andersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Arbetarskydd & företagshälsovård vilket ger den Ohae som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Arbete på väg : regeltextsamling i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 198 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 324 g. Arbete på väg : regeltextsamling ISBN är 9789163963735. Arbete på väg : regeltextsamling är en fristående bok .


Läs Arbete på väg : regeltextsamling som bok

För dig som vill köpa och läsa Arbete på väg : regeltextsamling som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 309 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Arbete på väg : regeltextsamling som ljudbok

Vill du lyssna på Arbete på väg : regeltextsamling som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Arbete på väg : regeltextsamling som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Arbete på väg : regeltextsamling som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Arbete på väg : regeltextsamling som pocket

Arbete på väg : regeltextsamling finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Arbete på väg : regeltextsamling med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Arbete på väg : regeltextsamling med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Arbete på väg : regeltextsamling
 • Författare: Björn Andersson
 • Genre: Arbetarskydd & företagshälsovård
 • Förlag: LexInfo
 • Utgivningsdatum: 2019-07-22
 • Pris: 309
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 198
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 10 mm
 • SAB: Ohae
 • ISBN: 9789163963735

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Arbete på väg : regeltextsamling?

Arbete på väg : regeltextsamling är skriven av författaren Björn Andersson

När gavs Arbete på väg : regeltextsamling ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-07-22.

Var kan jag köpa Arbete på väg : regeltextsamling?

Vi rekommenderar att du köper Arbete på väg : regeltextsamling hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Arbete på väg – en regeltextsamling – är i första hand framtaget för att kunna användas som referensmaterial vid kurser och utbildningar som berör krav och rekommendationer avseende arbetsmiljö och säkerhet vid arbete på väg. Kompendiet används bl a vid yrkeshögskolor och företagskurser. Med fördel kan kompendiet också användas av envar som har behov av tillgång till de mest väsentliga författningarna och reglerna avseende arbete på väg. Kompendiet innehåller bl. a följande författningar i helhet; Arbetsmiljölagen, Arbetsmiljöförordningen, AFSarna Bygg- och anläggning, Systematiskt arbetsmiljöarbete, Lyftanordningar, Trafikförordningen, Väglagen, Vägförordningen, Vägmärkesförordningen inkl alla vägmärken, trafiksymboler m fl i färg, Ordningslagen, Lagen om vägtrafikdefinitioner, förordning om vägtrafikdefinitioner, samt Trafikverkets krav och råd avseende APV kompetens i upphandlad verksamhet. Samtliga författningar i kompendiet är återgivna per den 1 juli 2019.

Utgivande förlag: LexInfo