Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jonas Nirfalk

Jämför och hitta det billigaste priset på Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA är skriven av Jonas Nirfalk och gavs ut .

Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA som bok, ljudbok eller e-bok.
Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 289

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA. Boken är skriven av författaren Jonas Nirfalk. Tankesport Sverige är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA var .

Originalspråket som Jonas Nirfalk skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Sport, fritid & hobby” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA är det: 9789198862256.


Läs Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA som bok

För dig som vill köpa och läsa Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 289 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA som ljudbok

Vill du lyssna på Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA som pocket

Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA
  • Författare: Jonas Nirfalk
  • Genre: Sport, fritid & hobby
  • Förlag: Tankesport Sverige
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 289
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198862256

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA?

Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA är skriven av författaren Jonas Nirfalk

När gavs Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA?

Vi rekommenderar att du köper Är du smartare än en kryptolog? : tankenötter från FRA hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Tankesport är Sveriges ledande företag inom tankeväckande underhållning. FRA, Försvarets Radioanstalt, är myndigheten med Sveriges skarpaste hjärnor inom kryptologi. Här slår vi våra kloka huvuden ihop med en ny utökad utgåva av den populära boken Är du smartare än en kryptolog tankenötter från FRA . Tankenötter är inte bara ett kul tidsfördriv, det är också ett sätt att träna hjärnan, och inte minst att mäta sin intelligens mot andra. I den här boken har vi samlat mer än 200 tankenötter som verkligen sätter hjärnan på prov. Boken är indelad i kapitel utifrån olika teman här finns både logiska nötter och ordassociationer, kryptiska saker och räkna med siffror och ord. Varje kapitel innehåller nötter på olika svårighetsnivåer och tips om hur du ska tänka för att lösa dem. Facit finns sist i boken till alla frågor. Trots sina 80 år är FRA lite av en hemlig myndighet, och här får man även veta mer om deras verksamhet och arbete för vår demokrati, från kryptologernas arbete med att knäcka kodade meddelanden under andra världskriget till dagens arbete inom cyberförsvaret.

Utgivande förlag: Tankesport Sverige