Är det riktigt sant, Noelia? – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Caroline Engvall

Jämför och hitta det billigaste priset på Är det riktigt sant, Noelia? innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Är det riktigt sant, Noelia? är skriven av Caroline Engvall och gavs ut .

Är det riktigt sant, Noelia? som bok, ljudbok eller e-bok.
Är det riktigt sant, Noelia?

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 150

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Är det riktigt sant, Noelia?

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Är det riktigt sant, Noelia?. Boken är skriven av författaren Caroline Engvall. Boksmart är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Är det riktigt sant, Noelia? var .

Originalspråket som Caroline Engvall skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Är det riktigt sant, Noelia? är det: 9789198841336.


Läs Är det riktigt sant, Noelia? som bok

För dig som vill köpa och läsa Är det riktigt sant, Noelia? som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 150 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Är det riktigt sant, Noelia? som ljudbok

Vill du lyssna på Är det riktigt sant, Noelia? som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Är det riktigt sant, Noelia? som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Är det riktigt sant, Noelia? som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Är det riktigt sant, Noelia? som pocket

Är det riktigt sant, Noelia? finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Är det riktigt sant, Noelia? med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Är det riktigt sant, Noelia? med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Är det riktigt sant, Noelia?
  • Författare: Caroline Engvall
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Boksmart
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 150
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198841336

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Är det riktigt sant, Noelia??

Är det riktigt sant, Noelia? är skriven av författaren Caroline Engvall

När gavs Är det riktigt sant, Noelia? ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Är det riktigt sant, Noelia??

Vi rekommenderar att du köper Är det riktigt sant, Noelia? hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Är det riktigt sant, Noelia är den åttonde boken i serien om Nollan. Den här gången handlar det om källkritik och källtillit – och om vad som kan hända när falska nyheter och rykten sprids på nätet. Bokserien är skriven av Caroline Engvall som är prisad journalist, författare och föreläsare inom säkerhet på nätet och sexuellt utnyttjande av barn. Caroline debuterade 2008 med biografin 14 år till salu som såldes i över 200.000 exemplar. Hon är en av Sveriges ledande auktoriteter i ämnet.

Utgivande förlag: Boksmart