Aprilviolerna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hjalmar Söderberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Aprilviolerna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Aprilviolerna är skriven av Hjalmar Söderberg och gavs ut 2016-04-13.

Aprilviolerna som bok, ljudbok eller e-bok.
Aprilviolerna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Aprilviolerna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Aprilviolerna. Boken är skriven av författaren Hjalmar Söderberg. Novellix är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Aprilviolerna var 2016-04-13.

Originalspråket som Hjalmar Söderberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Noveller vilket ger den Hc.016 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Aprilviolerna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 30 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 148 x 104 x 4 mm och den väger så mycket som 41 g. Aprilviolerna ISBN är 9789175891217. Aprilviolerna är en fristående bok .


Läs Aprilviolerna som bok

För dig som vill köpa och läsa Aprilviolerna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Aprilviolerna som ljudbok

Vill du lyssna på Aprilviolerna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Aprilviolerna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Aprilviolerna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Aprilviolerna som pocket

Aprilviolerna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Aprilviolerna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Aprilviolerna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Aprilviolerna
 • Författare: Hjalmar Söderberg
 • Genre: Noveller
 • Förlag: Novellix
 • Utgivningsdatum: 2016-04-13
 • Pris: 55
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 30
 • Fysiska dimensioner: 148 x 104 x 4 mm
 • SAB: Hc.016
 • ISBN: 9789175891217

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Aprilviolerna?

Aprilviolerna är skriven av författaren Hjalmar Söderberg

När gavs Aprilviolerna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-04-13.

Var kan jag köpa Aprilviolerna?

Vi rekommenderar att du köper Aprilviolerna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En sen kväll i april när Professor Jerneld är på väg till en bjudning, hör han genom ett fönster en oemotståndlig sång som förundrar honom. Rösten visar sig tillhöra en gammal ungdomsbekant som nu är gift med den något bryska Professor Grendel. Mot bättre vetande inleder Jerneld och professorskan en kort romans som långt senare får oanade konsekvenser. Aprilviolerna är en berättelse om livets förgänglighet där Söderberg skickligt blandar melankoli med komik.Hjalmar Söderberg, född 1869 i Stockholm, gjorde sin författardebut 1890 med en novell i Dagens Nyheter och hans första verk i bokform var romanen Förvillelser (1895). Till de mest kända hör romanerna Doktor Glas (1905) och Den allvarsamma leken (1912), samt novellen Pälsen (1898). Söderberg räknas som en av 1900-talets stora stilister och läses flitigt även i vår tid. Under sitt omfattande författarskap skrev han över åttio noveller och omtalas ofta som novellkonstens byggmästare. I dag, 75 år efter Hjalmar Söderbergs död, är hans författarskap fortfarande högaktuellt och hösten 2016 har Den allvarsamma leken biopremiär i regi av Pernilla August. Jerneld stannade ett ögonblick i museets loggia, innan han gick in. I handen hade han en violbukett, som han hade köpt på vägen av en gumma på Stureplan. Han tvekade. En violbukett, tänkte han, det är för banalt. Jag borde ha kunnat hitta på något annat. Och gubben Hultbom, vaktmästarn där nere, känner mig, och han tror nog inte, att jag har köpt en violbukett för att uppvakta en förnäm egyptisk dam från den yngre Thebetiden. 

Utgivande förlag: Novellix